Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Hadi bakalım güzel haberler ver Mirza Abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün medya bu şikecilerin köpegi olmuşken trabzon da taraftarlar şehrin ortasında kendini yaksa bile haber olmaz.
San @Zizouology Jan 24
Globo Esporte, the most reliable Brazilian journal, says Chelsea & Galatasaray are 2 options for São Paulo owned Grêmio centre-back Rhodolfo
San @Zizouology Jan 24
Globo Esporte, the most reliable Brazilian journal, says Chelsea & Galatasaray are 2 options for São Paulo owned Grêmio centre-back Rhodolfo
Arkadaşlar şu an transfer konusunda ortalık karışık. Hareketlilik almış başını gitmiş. Bülent Tulun ve Lütfi Arıboğan bu hareketliliğin baş aktörleri. Kaynağım da fazla konuşmuyor. Galiba uyarı geldi. Kaynağım ile en son bu sabah konuştum. Reira ve Dany'e gitti gözüyle bakın. Bruma ve Yiğit, G.antep'e gidecek.
Arkadaşlar şu an transfer konusunda ortalık karışık. Hareketlilik almış başını gitmiş. Bülent Tulun ve Lütfi Arıboğan bu hareketliliğin baş aktörleri. Kaynağım da fazla konuşmuyor. Galiba uyarı geldi. Kaynağım ile en son bu sabah konuştum. Reira ve Dany'e gitti gözüyle bakın. Bruma ve Yiğit, G.antep'e gidecek.
Rirea ve Dany kalsın, Chedjou gitsin ..
:devil:
Iyi bari hareketlilik var diyorsan güzel haber benim icin. Peki Dany ile Riera gitmisse niye bir an önce aciklayip Telles ile Hajroya lisans cikartmiyorlar?
Birde Bruma giderse bir yabanci daha gelir (Rhodolfo, Natkho)
Chedjou'yu BJK'ye yollamak lazım.
Rirea ve Dany kalsın, Chedjou gitsin ..
:devil: