Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea alsin sonra kiralik bize versin ;)

Chelsea fb gibi rakibine taş koyma peşinde. Ligde Mata'yı iddiasız maçlarını tamaladığı manu'ya verip Arsenal'e çelme peşinde. Ş.Liginde de bizim alacağımız oyuncularda zorluk çıkarmaya çalışıyorlar tam Mouluk hareketler...

Arkadaşlar şu an transfer konusunda ortalık karışık. Hareketlilik almış başını gitmiş. Bülent Tulun ve Lütfi Arıboğan bu hareketliliğin baş aktörleri. Kaynağım da fazla konuşmuyor. Galiba uyarı geldi. Kaynağım ile en son bu sabah konuştum. Reira ve Dany'e gitti gözüyle bakın. Bruma ve Yiğit, G.antep'e gidecek.

Bilmediğim bir şey söyle bana Vidic'i anlat mesela bilmediğim bir şeyler söyle bana ezbere bildiğim şeyler olmasın yeter bu dünyanın cefası derdi yeter boş yere kaç adam tükendi yıllarca dinlediğim Pires Gallardo yetti gel bana bilmediğim bir şeyler söyle..

Arkadaşlar şu an transfer konusunda ortalık karışık. Hareketlilik almış başını gitmiş. Bülent Tulun ve Lütfi Arıboğan bu hareketliliğin baş aktörleri. Kaynağım da fazla konuşmuyor. Galiba uyarı geldi. Kaynağım ile en son bu sabah konuştum. Reira ve Dany'e gitti gözüyle bakın. Bruma ve Yiğit, G.antep'e gidecek.

Iyi bari hareketlilik var diyorsan güzel haber benim icin. Peki Dany ile Riera gitmisse niye bir an önce aciklayip Telles ile Hajroya lisans cikartmiyorlar?

Birde Bruma giderse bir yabanci daha gelir (Rhodolfo, Natkho)

Rirea ve Dany kalsın, Chedjou gitsin ..

:devil:

Dany bile Chedjou'dan fazla katkı verdi.

9 yabanci dan fazlasina gerek yok, zaten 6 tane si oynayacak, geri kalanlar Loca ya, simdi sen Thiago Silva yi alsan kimi Loca ya gonderecen? E iste.

Chedjou'yu BJK'ye yollamak lazım.

Iyi bari hareketlilik var diyorsan güzel haber benim icin. Peki Dany ile Riera gitmisse niye bir an önce aciklayip Telles ile Hajroya lisans cikartmiyorlar?

Birde Bruma giderse bir yabanci daha gelir (Rhodolfo, Natkho)

Gtimişse değil '' Gitti gözüyle bakın. '' diyorum. Yani bugünde gidebilirler 3 gün sonrada. Kısacası transfer sezonu bitmeden gidecekler. Amrabat kalacak gibi görünüyor.

Amrabat kalacağı için Bruma'yı kiralama formülü ortaya çıktı. Çünkü stoper alınması için kontenjanda yer açılması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt