Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benmi yanlis duydum? Sinan Engin gelecek sezon Galatasaray Avrupa'ya gidemeyeckmis konusuluyor dedi.. Ne alaka? Bunu ben gecende okumustum. UEFA finansal acidan iyi durumda olmadigimiz icin sezon sonu cakabilirmis deniliyordu.

Bu tür haberler arada bir cikiyor bizim Basgan hep yalanladi. "Inanmayin bu haberlere, mali durumumuz UEFA kriterlerine uygun" tarzi bir aciklamasi vardi.

Zaten Sinan cok bos konusan birisi.

Benmi yanlis duydum? Sinan Engin gelecek sezon Galatasaray Avrupa'ya gidemeyeckmis konusuluyor dedi.. Ne alaka? Bunu ben gecende okumustum. UEFA finansal acidan iyi durumda olmadigimiz icin sezon sonu cakabilirmis deniliyordu.

Yav Hakan bi Sinan Engin'den yazıyorsun bi Ümit denen kronun dediklerini buraya yazıyorsun.Arkadaş akıl tutulmasımı var sende.İki tane fener yalakası yavşak tipli hanzoları kaale alıyorsun.

Yav Hakan bi Sinan Engin'den yazıyorsun bi Ümit denen kronun dediklerini buraya yazıyorsun.Arkadaş akıl tutulmasımı var sende.İki tane fener yalakası yavşak tipli hanzoları kaale alıyorsun.

Algilama sorunu var galiba? Ben Sinan Engin'in lafina inanarak yazmadim bunu. Oraya kocaman aynisi gecen okudugmu yazdim. SIk sIk yaziliyor diye sordum.

Ayrica ben acik konusuyorum, ekonomi konusunda baskana acik ve net inanmiyorum. Finansal yapimiz iyi durumda olduguna kesinlikle inanamiyorum.

TRT de stadyum da altyazı geçiyor Galatasaray ın iki yeni transferi ni açıklıyoruz diye hayırdır bir duyum mu alındı

Bu tür haberler arada bir cikiyor bizim Basgan hep yalanladi. "Inanmayin bu haberlere, mali durumumuz UEFA kriterlerine uygun" tarzi bir aciklamasi vardi.

Zaten Sinan cok bos konusan birisi.

yahu borsa için spekülasyon yapıyordur tanıdığı birileri bizim hisseleri toplayacaktır UEFA şike meselesine el atmadan önce.

Bu geri zekalılar geçen sene mayıs ayında da G.Saray UEFA kriterlerine uymuyor diye kesin avrupa da yok diyorlardı.

Açıkçası Mancini'yi insan olarak sevdiğimi belirttim ama eğer bu Rhodolfo'yu da aldırır ve hem o adam hem de Alex iyi çıkmazsa , Telles'in menejeri ile çekilen o formalı poz çok tartışılır.

Benim de aklıma kurdu düşürür.

Biz nasil stoper istiyoruz onu cozemedim?

Teke tek te agresif olan ve calim yemeyen mi?

Yoksa sadece lider mi olacak?

Yoksa cok hizli ve rakiple dovusecek tipten mi?

Heitinga falan genis alanda yakalandimi (kesin olur bizim sistemde) acayip rezil olur, hani Frank de Boer i hatirlayin, bize geldiginde, aynisi olur..

Bizde toplu defans yok, olmadigi icin, biraz kendi becerisi olan bir oyuncu lazim, Heitinga la olacak is degil, acayip agir oyuncu ve yanindakiler onun acigini kapatamazlar zaten..

Biz stoper alacagimiza once alan savunmasini ogrenmeliyiz ve topa daha agresif olmaliyiz ki calim yemiyecek defans oyunculari. Yoksa bunu al sunu sat la cozum gelmiyor, oyle olsa zengin kulubler istedigi adami alip hic gol yemezlerdi dimi.

ilerde basan hava toplarinda iyi olan bir defans istiyoruz. gerçi bizim daha fazla gol sorunumuz varda neyse. hoca rhodolfoyu istiyormuş.

Bu adamin stilini severim havadan hakim,sert,lider karakterli tam Epl oyuncusu.

STEVEN TAYLOR

s_17273_762_2013_08_07_1.jpg

© Getty Images

Vatandaki isim:Steven Vincent Taylor

Doğum tarihi:23.01.1986

Doğduğu il:London

Boyut:1,86

Uyruk: Ingiltere

Pozisyon:Defans - Stoper

Ayak:sağ ayak

Piyasa değeri:3.500.000 €

8.300.000 TL

Oyuncu danışmanı:New Star Sport Promotion

Bu sene cok forma giymedi fransiz bi elemana kaptirdi yerini,istersek alabilirz yasida iyi.Bizde is gorur Heitinga'dan daha defans gibi defans.

Sinan Engin: 10 kilo vereyim Dentinho kadar oynarım. 1 milyon kiralık verdin..!

:D

Vallah stoperler konusunda biz genelikle hep iyidik az cok bildiğim bileli. Nedense bu sefer her yerde iyiyiz az cok ama bu sefer stoperde eksiklik var. Bir rigoberto song bile yeter bize aslında . Umarım nokta atışı yapa biliriz bu konuda

Meira vardı, rezillik. :D

Rhodolfo'ya hiç sıcak bakmıyorum ben.Avrupa dışına çıkmamış.Yaşı da 27 olmuş.Heitinga daha iyi olur gibi.Aslında devre arası stoper almamız mantıklı değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt