Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
Sinan Engin: 10 kilo vereyim Dentinho kadar oynarım. 1 milyon kiralık verdin..!
![]()
Bu dombili, dentinho alindigi zaman, iyi transfer, ayaklarina hakim falan diyordu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Engin: 10 kilo vereyim Dentinho kadar oynarım. 1 milyon kiralık verdin..!
![]()
Rhodolfo'ya hiç sıcak bakmıyorum ben.Avrupa dışına çıkmamış.Yaşı da 27 olmuş.Heitinga daha iyi olur gibi.Aslında devre arası stoper almamız mantıklı değil bence.
Algilama sorunu var galiba? Ben Sinan Engin'in lafina inanarak yazmadim bunu. Oraya kocaman aynisi gecen okudugmu yazdim. SIk sIk yaziliyor diye sordum.
Ayrica ben acik konusuyorum, ekonomi konusunda baskana acik ve net inanmiyorum. Finansal yapimiz iyi durumda olduguna kesinlikle inanamiyorum.
rhodolfo iyimidr bilmemde şu avrupa dişina çikmamiş yorumlari gülünç geliyor bana
milyon tane yabanci stoper varken biz niye gidip hep vasat vasat adamlari aliyoruz acaba? bizim buldugumuz ve aldigimiz adamlari neden kimse istemiyor??
dünyada stoper yokmus gibi iki tane allahin kamerunlusu dany chedjou'yu bulmak büyük is
bir sürü kanat dururken (özellikle ingiltere'de baya iyi kanatlar varken) gidip amrabat'a 8 milyon veriyoruz?
eger hajrovic türk pasaportunu alamazsa (ki alamaz gibi duruyor) neden daha kaliteli bir yabanci kanat alinmadi?
alex telles'te tutmazsa cok büyük sorunlar var demektir
Rhodolfo'nun menajeri Stadyum programına açıklamalar yapmış: Rhodolfo Türkiye'ye gelip Mancini ile çalışmak istiyor.Juventus 2 sene önce 10 milyon teklif etmişti ama şuan Rhodolfo'nun fiyatı 5-7 milyon arasıdır.
Chedjou fransada yılın oyuncusu seçildi.
Şu anda takımdaki sorun,oyuncuların formsuzluğu değil.Yeni sisteme adapte olamama sorunları.Alışacaklar,toparlayacaklardır.
Hajrovic önü açık bir oyuncuya benziyor.Ben onu ölü yatırım olarak görmüyorum şahsen.
Amrabat konusu apayrı.Fatih Hocanın en büyük hatasıdır.
Telles tutar,tutacağına inancım tam.
Bu kadar da karamsar olmayın.
Heitinga ile Koray Günter'i diyor Stadyum
Psg de ki Silva varken kim Chedjou yu secti merak ediyorum.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Chedjou Fransa da yılın futbolcusu seçilmedi, sadece o haftanın yada ayın en iyi 11 ine seçildi. Bu durum sürekli karıştırılıyor.