- 16 Haziran 2010
- 204.532
- 156.735
- 6.838
Suanki kurla ozaman ki kur cok farkli
Mesut 50 milyon euro
Mata 44.7 milyon euro
Mesut 50 milyon euro
Mata 44.7 milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya seni mi kıracağım hamitle umut kalsın aha al drogbada chedjouda kalsın al rierada kalsın ben alınacak yerlileri,ülkenin hali gibi konulardan bahsetmiyorum milletin verdiği bonservislere laf ediyosun bizdeki gayet sıradan topçukların aldıklarını hiç düşünmüyosun
Mesut 40m sterlin, mata 37m sterlin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Drogba sezon sonu gitsin Amerika'ya.
Chedjou böyle devam ederse o da yolcu.
Dİğer yazdığın isimlere harfiyen katılıyorum.
Fakat Hamit ve Umutun gitmesine asla gönlüm el vermez.
Sıradan topçuların aldıklarını tabiki düşünüyorum.
Sabriye Aydına Yektaya Yİğite Aykuta Ufuğa Emre Çolağa Danye asgari ücret bile vermem.
Hamit'in işi zor ama. Tekrar formunu yakalayabilir mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Büyük paralar harciyor adamlar. Gelirleride büyük. Sneijder gitse bir daha zor buluruz bu seviyelerde adamlar.
Yakalar.Bu onun ilk sakatlığı değil.
Herkes Hamit'e ağır adam,atağa hızlı çıkamıyor,oyunu yavaşlatıyor falan diyor da,
Hamit'in defansa yaptığı yardımı kimse görmüyor.Ya da oyunu rolantiye alışını,kestiği muhteşem ortaları.Selçuk ve Melo'yu defansif anlamda rahatlatması da cabası.
Hamit benim gözümde çok değerli bir oyuncu.Sakat da olsa öyle.Bu gerçek değişmez.
Umarım kısa zamanda toparlar ve geri döner.
Futbol katili demekSenin yaşın kadar bizim top oynamışlığımız,oyuncu izlemişliğimiz var yeğen.Neden bahsediyorsun sen?
Heitinga dediğin adam Hollanda milli takımında 87 kere milli olmuş bi adam.Sen portakallardan daha mı iyi biliyorsun futbolu?Doğru ya daha iyi biliyorsunuz ufacık yaşlarınızla..
Mata dediğin adam Chelsea'ye ne katmış da,40 milyon euro verip alıyosun?Salaklığın daniskasıdır bu.Sadece 2-3 maç kurtaran,Avrupada takımı sırtlamayan bi adama 40 milyon vermek.Ekstra salaklık.
13 lig maçına girdi 1 asisti var
Şampiyonlar liginde attığı bi gol 13 lig maçına bedel
Hatta deseler ki SNeijder gidiyor,yerine kimi istersin diye.
İlk seçimim Silva,sonraki Mesut,En son da Mata olurdu.Belki de Mata seçeneklerim içinde hiç olmazdı.