Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suanki kurla ozaman ki kur cok farkli

Mesut 50 milyon euro

Mata 44.7 milyon euro

ya seni mi kıracağım hamitle umut kalsın aha al drogbada chedjouda kalsın al rierada kalsın ben alınacak yerlileri,ülkenin hali gibi konulardan bahsetmiyorum milletin verdiği bonservislere laf ediyosun bizdeki gayet sıradan topçukların aldıklarını hiç düşünmüyosun

Drogba sezon sonu gitsin Amerika'ya.

Chedjou böyle devam ederse o da yolcu.

Dİğer yazdığın isimlere harfiyen katılıyorum.

Fakat Hamit ve Umutun gitmesine asla gönlüm el vermez.

Sıradan topçuların aldıklarını tabiki düşünüyorum.

Sabriye Aydına Yektaya Yİğite Aykuta Ufuğa Emre Çolağa Danye asgari ücret bile vermem.

Drogba sezon sonu gitsin Amerika'ya.

Chedjou böyle devam ederse o da yolcu.

Dİğer yazdığın isimlere harfiyen katılıyorum.

Fakat Hamit ve Umutun gitmesine asla gönlüm el vermez.

Sıradan topçuların aldıklarını tabiki düşünüyorum.

Sabriye Aydına Yektaya Yİğite Aykuta Ufuğa Emre Çolağa Danye asgari ücret bile vermem.

Hamit'in işi zor ama. Tekrar formunu yakalayabilir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamit'in işi zor ama. Tekrar formunu yakalayabilir mi?

Yakalar.Bu onun ilk sakatlığı değil.

Herkes Hamit'e ağır adam,atağa hızlı çıkamıyor,oyunu yavaşlatıyor falan diyor da,

Hamit'in defansa yaptığı yardımı kimse görmüyor.Ya da oyunu rolantiye alışını,kestiği muhteşem ortaları.Selçuk ve Melo'yu defansif anlamda rahatlatması da cabası.

Hamit benim gözümde çok değerli bir oyuncu.Sakat da olsa öyle.Bu gerçek değişmez.

Umarım kısa zamanda toparlar ve geri döner.

Yakalar.Bu onun ilk sakatlığı değil.

Herkes Hamit'e ağır adam,atağa hızlı çıkamıyor,oyunu yavaşlatıyor falan diyor da,

Hamit'in defansa yaptığı yardımı kimse görmüyor.Ya da oyunu rolantiye alışını,kestiği muhteşem ortaları.Selçuk ve Melo'yu defansif anlamda rahatlatması da cabası.

Hamit benim gözümde çok değerli bir oyuncu.Sakat da olsa öyle.Bu gerçek değişmez.

Umarım kısa zamanda toparlar ve geri döner.

Hamit gerçekten önemli bir oyuncu. Dediklerine katılıyorum. Ama bel sakatlıgı belli bir yasın ustundeki oyuncular için risklidir. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp eski formuna döner. Schalke maçındaki attığı gol aklıma geldi şimdi.. :(

Futbol katili demek :D Senin yaşın kadar bizim top oynamışlığımız,oyuncu izlemişliğimiz var yeğen.Neden bahsediyorsun sen?

Heitinga dediğin adam Hollanda milli takımında 87 kere milli olmuş bi adam.Sen portakallardan daha mı iyi biliyorsun futbolu?Doğru ya daha iyi biliyorsunuz ufacık yaşlarınızla..

Mata dediğin adam Chelsea'ye ne katmış da,40 milyon euro verip alıyosun?Salaklığın daniskasıdır bu.Sadece 2-3 maç kurtaran,Avrupada takımı sırtlamayan bi adama 40 milyon vermek.Ekstra salaklık.

mata geçen sezon chelsea'de yılın oyuncusu seçildi.ayrıca çok uçuk gol ve asist istatistiği vardı.

madem heitingayı istemiyosunuz.her zaman tutan totemimi yapayım o zaman.eğer o rhodolfo gerçekten iyiyse ve bize kendini çok sevdirecekse buyursun gelsin.

Transfer yoksa yönetim istifa!! Huloooğ

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Heitinga artık Aslan | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi

Sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncu için satış opsiyonlu olarak kiralandığını söylemiş amkspor. :happy::happy::happy:

Birde

"Wesley Sneijder devreye girdi ve Ajax ile milli takımda yıllarca birlikte top koşturduğu yakın arkadaşı Heitinga’yı önerdi. Bu isme, hem Mancini hem de yönetim sıcak baktı."

demişler.

Sneijder'in işi gücü yok , takıma stoper önerecekte yönetim ve Mancini bunun üzerine harekete geçecek.

Haber anlayışınızı seveyim.

Yabancı stoper haberleri arttığına göre yarın öbür gün Riera'nın sözleşmesi feshedilir , Bruma ve Dany kiralanır.

Telles ve Hajrovic oynasın artık.:hang:

Hatta deseler ki SNeijder gidiyor,yerine kimi istersin diye.

İlk seçimim Silva,sonraki Mesut,En son da Mata olurdu.Belki de Mata seçeneklerim içinde hiç olmazdı.

Her konuda katılıyorum sana Bersan.

Fakat Mata'ya haksızlık yapıyorsun sanki biraz. Mata kaliteli bir oyuncu ve M.United'ı yükselişe geçirecektir bence.

Sneijder ile karşılaştırılmasıda çok saçma. Sneijder koşmadan zekası ile oynayan bir oyuncu.

Mata ise sürekli hareket içinde olan bir oyuncu. Tabii ki Sneijder daha iyi ama Mata'da iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt