Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Dursun'a ihaleyi bırakan futboldan hiç anlamayan adamlar..Kötü oyun sonrasında Salih Dursun'a neden yüklenilir?Bende gereksiz buldum transferini açıkca söylüyorum ama onun ne şucu var?Eboue sıfıra inip bir orta açamazken, Selçuk al gülüm ver gülüm pası yaparken,kanattan gitmek isterken gidilcek adam yokken,orta sahada Sneijder tek başına kalmışken 0-0 gibi bir skor çok doğal.Transfer yaptılar güya bana adamların daha lisansı çıkmadı.Biz mi çıkartalım onuda?Taraftar baskısı ile transfer yapan yönetimden benim beklentim kalmadı.Stoper transferi şart gibi gözükmek de ama biraz futbol bilgisi olan adam şu maça baksa her tarafa bir takviye ister. Ne yazık ki futbol takımımız her sene biraz daha güçlü dinamik olacağına geriye gidiyor!

Stoper transferi yapacaklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, ''Evet bir stopere ihtiyacımız var. Geçtiğimiz günlerde önemli sakatlıklar oldu. Stoper transferi için girişimlerimiz olacak.'' diye konuştu

heitinga geliyor demkki

Hoca hala stopere ihtiyacımız var diyor. O basın toplantısında ki adamların biri de çıkıp, "Bu takım ligin en az gol yiyen 3 takımından biri, ama hücum hattında dökülüyorsunuz, neden bu takıma forvet ve kanat adamları değil de stoper istiyorsunuz?" diye sormuyor.

Salih Dursun'a ihaleyi bırakan futboldan hiç anlamayan adamlar..Kötü oyun sonrasında Salih Dursun'a neden yüklenilir?Bende gereksiz buldum transferini açıkca söylüyorum ama onun ne şucu var?Eboue sıfıra inip bir orta açamazken, Selçuk al gülüm ver gülüm pası yaparken,kanattan gitmek isterken gidilcek adam yokken,orta sahada Sneijder tek başına kalmışken 0-0 gibi bir skor çok doğal.Transfer yaptılar güya bana adamların daha lisansı çıkmadı.Biz mi çıkartalım onuda?Taraftar baskısı ile transfer yapan yönetimden benim beklentim kalmadı.Stoper transferi şart gibi gözükmek de ama biraz futbol bilgisi olan adam şu maça baksa her tarafa bir takviye ister. Ne yazık ki futbol takımımız her sene biraz daha güçlü dinamik olacağına geriye gidiyor!

Suç salıhte degıl ondan messı yaratmaya calısan adamda

tamamen haklısın renktaşş tamamennnnnnn...

Selçuk bitme durumuna gelmişken Hakan Çalhanoğlu gibi 10 yıl düzenli oynayabilecek bir adamı da kaçırdınız. 30'undan sonra Hamit gibi turşusu çıkınca kapışırsınız artık Fenerbahçe ile almak için yine.

Mental olarak o kadar rahatsız durumda ki takım hastalığa Melo dışında isyan eden, savaşan antikor da kalmamış takımda. Kanser'li hasta bile direnir ölüme, ama bizimkiler tedaviyi reddediyor.Daha yöneticisinden tut, futbolcusuna kadar. Yazık sadece.

Olan paralara, ve geleceğimize oluyor.

Tek transfer yapsanız Hakan Çalhanoğlu o da bundan daha kötü olmazdık.

Riera gibi 1.5 senedir takımın en teknik ve zeki adamını kaybettik.

Selçuk'u kaybettik.

Burak'ı da harcıyorduk isyan etti biraz

Şimdi de son antikor Melo'yu kanserli hücrelerin arasına saldık (Stoper yaparak)

İyi de kanser sadece savunmada mı. Kafalar da tümör var başta. Antrene edenden tut, kaosu isteyerek zorla getiren Yönetime, kısır döngüne sokulan taraftarlara kadar kanseri bütün vucuda yayarsan sonucu da organ yetmezliğidir. istersen tedaviyi ABD'den en iyi doktoru getirerek yaptırt.

Bir süre sonra Melo'ya da sallamaya başlarız. Çünkü bağışıklığı çökmüş bu takımın. Son isyanı onurluca izledim bu gün. 90 dakika izlediysem orada son kırıntıyı-Melo'yu- izlemek içindi tamamen. :(

Stoper transferi yapacaklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, ''Evet bir stopere ihtiyacımız var. Geçtiğimiz günlerde önemli sakatlıklar oldu. Stoper transferi için girişimlerimiz olacak.'' diye konuştu

heitinga geliyor demkki

Sakatlık olan yer sağ açık, sol açık. Transfer yapılması konuşulan yer stoper. Rüyalar, masallar.

heitinga geliyor demkki

gelse nolucak şamp yolunda bi yara daha almışken :(

Salih ne tam bir sağ bek ne tam bir stoper. ancak hem orta saha hem sağ bek hem stoeprde de oynayabilir ayrıca bir özelliğini beğendim forvete desteği iyi fena değil. şans arıyor çocuk. biraz ümit davala tarzına benziyor oyun şekli. biraz daha beklemek lazım.

en kötü 1 ay içinde bu formasyona dönmemiz lazım..

-------------------Muslera----------------

salih-------semih---------heitinga-------Telles

--------------Melo----Umut(yekta)------

Hamit--------------------------------Hajrovic(türk olursa)

-------------------Sneijder----------

------------------Drogba(burak)-----------

kimse kusura bakmasın telles ve hajrovice lisans çıkartamayan dany,amrabat,riera,eboue yi yollayaman yönetim suçludur bence,

rezalet oyuncu değişiklikleri.ya salih'te teknik 0 adam forvet oynuyor.

futbol reazalet evet ama yedekde kim varda sokabilirki renktaş iri yarı uzun boylu şişirmeye cevap verebilme ihtimali yüksek elindeki tek adam o hemde ilk maçı soncda ya tutarsaaa diye sokuldu oraya takılma futbolun rezaletlıgıne hemfikiriz oraya takıl renktas

transfer yapacaksan direk ilk 11 de oynayacak,katkı verecek adamı alacaksın şuan piyasada boşta öyle yerli bir oyuncu yok,yabancı zaten yasak alamıyorsun o zaman transfer başlığını boşuna doldurmanın alemi yok beyler,boşuna yormayın kendinizi bu sene böyle kapanır,transferler Temmuzda artık...........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt