Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal, Fatih Terim mıçtı Mancini batırdı. Galatasarayımızı ne haller düşürdüler. Haram zıkkım olsun Galatasaray üzerinden bütün kazandıklarınız paralar.

Bilmiyorum belki ben yanlış yorumluyorum ama takımı o kadar kötü görmedim. Özellikle ilk yarı Antep çok kalemize gelemedi ve son topları çok kötü kullanmasak skor bulurduk. Aynen ikinci yarıda geçerli. Tabi ikinci yarı inanılmaz pozisyonlar verdik. Birde Mancini'nin pozisyonları değerlendiremedik demesine çok takılmış, bence kastettiği son pasları değerlendirememizdi. Özellikle Sneijder ve Melo hiç bir ver kaç topu istediği yere alamadı. Eboue, Selçuk çok kötüydü. Söylenenin aksine Sabri savunma görevini Eboue' ye göre kat kat iyi yaptı. Tabi puan kaybı çok kötü oldu, daha kötü olan takımdaki oyunculardaki kopukluk. Bir pozisyonda Selçuk' un içerde 5 kişi varken, çalımla içeri girmeye çalışması felaketti. Yönetim ise işleri çok ağırdan aldı, yazık oldu.

Yapılan transferlerin hicbir anlamı yok,bu saatten sonra da transfer falan yapılmasın please,Mancini'den sonra yeni gelecek hoca da onun aldırdıgı topcuları göndermeye kalkacak,yine ugras dur,gerek yok transfere felan...

bana desinler türkiyeden yerli transferi için oyuncuları sen belirle

yeminle takıma çağ atlatırım.

salih'den yol olmayacağı belliydi neden alırsınız bunu? alt yapıda ki emre can bundan iyi yalan yok...

bucadan sağ bek alsan bundan kötü çıkmaz harbi tam fiyasko.

nur topu gibi pas yapamayan hödük bi takım olduk iyi günlerde kullanın.

Son Günlerde bir Bomba patlasak?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lcDIN8u-NQs[/media]

Yapılan transferlerin hicbir anlamı yok,bu saatten sonra da transfer falan yapılmasın please,Mancini'den sonra yeni gelecek hoca da onun aldırdıgı topcuları göndermeye kalkacak,yine ugras dur,gerek yok transfere felan...

aynen katılıyorum bu saatten sonra transfer yapıpda gerceklıkden cıkmaya gerek yok samp olamıcaz gıbı gorunuyor, zaten cl şamp. hayal alırsak türkiye kupası inan bence o bile bu futbolla zor malesef oyuzden kasmaya gerek yok transferede gerek yok.

Transfer lazim oldugunu biliyorum, fakat bu kadroyla kaç kez sampiyon olduk.

Takimin sistemsiz, sürekli degisik taktikle oynamasi bize zarar veriyor.

Muslera

Salih - Semih - Heitinga - Telles

Gündoğan - Melo - Selçuk

Sneijder

Drogba - Burak

Anca böyle bir şey yapabildim 3-5-2'den iyidir yine​

bu seneyi ikinci bitirsek başarı olur benim boş bi kamp dönemi geçirmişiz

bruma (kiralik) dany amrabat ve riera bir an once gonderilip yerlerine bir stoper ve kanat veya forvet alinmali. yani bu giden 4 yabanci yerine telles, hayrovic, stoper ve kanat veya forvet olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt