Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Bilemiyorum insallah hakli cikar, yoksa ligin en az gol atan takimi olarak sonuclanirsa iyi rezil oluruz.
İnşallah!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemiyorum insallah hakli cikar, yoksa ligin en az gol atan takimi olarak sonuclanirsa iyi rezil oluruz.
hele bi pozisyon vardi..topu tasidi tasidi, ceza sahasina yakin..rakip cikdi karsisina..
Icimde dedim ki ,, Simdi birsey olmaz, eboue adamin üstüne kosar, topu kaybeder ve yere düser".
..sagolasin beni üzmedi ve aynen öyle yapdi.
Bide Essiene burun kiviriyorlar.
Orta saha denilen sey GS de 1 Oyunucdan ibaret. Melo da olmazsa orta saha degil. Yüksek Hizli Tren olur oramiz.
4 yabancı dısında(Muslera-Melo-Alex-Sneijder) hadi Bruma'yı da katalım hepsini göndermek lazım yabancıların,zaten kontenjan seneye 5'e düsüyor,yerli topcu alalım dedik yine en rezillerini topladık,gerci Umut'tan umutluyum ama genel olarak rezil bir politika yerli transferde,Canaydın döneminden beri aynı,10 küsür yıl olmus ayıptır be,hep cürükleri topluyoruz,basıp parayı alacaksın kalite topcuyu,bir tek Selcuk var aldıgımız kaliteli topcu,Allah'tan o da belesti de o sekilde aldık...
Şaka maka hiçbirşeye benzemeyen Juventus maçı hariç rezalet bir sezon her açıdan.
yerli filan almadık yerli yedek aldık 2 tane. daha çok yerli yedek almak lazım ama yerli 11 oyuncusu da alınmalı
yahu Eboue gecen sene Hamitin ekmegini yedi, Engin zaten berbatti, yani Selcuk da berbatti simdi de berbatt lar
Bu Macin üstüne bi Heitinga Transfer iyi gider, ne dersiniz renkdaslar?![]()