Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bielsa müthis teknik direktör gercekten. En cok istedigim zaten. Ama karizma kasintisi var bizde. Karizma olmazsa olmaz.

Mancini kesin olarak, Dany,Amrabat,Riera'dan vazgeçmiş gidebilir diyor.Hajrovic'e lisans çıksaydı zaten Amrabat'ı izlemezdik bugün mecbur kaldı adam.Dany,Amrabat,Riera gider, Hajrovic,Telles ve yeni gelecek stopere lisans çıkar.Bu hafta somut adımlar atılsın artık.

klop hayal. bielsa,lucescu,heynckes gibi adamlar lazımdı bize olmadı şenol güneş bile bu takımı toparlardı inanın.

Heynckes tam hayal. Kariyeri bittirdi sonucta. Diğer isimlerde olurdu ama tabiki . Klop ideal isim gördüğüm icin karakter profili ve sairesi ile o olsa keşke dedim. Sneijderi bilmem neyi ikna ede bilirsen klopuda ikna ede bilirsin.

Türkiye Ligi için olabilecek en iyi şey.

Hakan Şükür-Sportif Direktör

Mustafa Denizli-TD

AKP'den gönderildikten sonra direk bu hamleyi yapacaktık.

Bu 2 ismin futbolda ki hakimiyeti kadar hiç kimsenin olamazdı.

Denizli, Başbakan'ın talimatla Rize'ye tavsiye ettiği adam. Şükür'de futbolda son 20 yıl yapılanan cemaat'in futbol üzerinde ki 1 numaralı adamı.

Futbol sadece futbol olsa bu görüşlere sahip adamları hayatta istemem tıpkı bundan sonra Terim'in Galatasaray'ı çıkarsız sevdiğine (40 yıl, 6 şampiyonluk, bunca içe dokunan söze rağmen) inanmayacağım gibi.

Ama gönderdikleri gün bu 2'liyi getirmek zorundaydılar.

Tamam Ujfalusi çok sevdik, iyi oyuncu ama eee, gerisi ne. Ne ağırlığı var Türkiye de futbol camiasında ki leş kargaları üzerinde.

Ek olarak Abdürrahim gibi başbakan'a telefon mesafesinde olan adam da gönderilmemeliydi.

Ve ek olarak Ali Dürüst gibi IQ'su tüm futbol yöneticilerinin toplamından zeki olan bir adamda. (Başkan olmak istememesi bile ne kadar zeki olduğunu gösterir)

Mancini kesin olarak, Dany,Amrabat,Riera'dan vazgeçmiş gidebilir diyor.Hajrovic'e lisans çıksaydı zaten Amrabat'ı izlemezdik bugün mecbur kaldı adam.Dany,Amrabat,Riera gider, Hajrovic,Telles ve yeni gelecek stopere lisans çıkar.Bu hafta somut adımlar atılsın artık.

üst düzey bi forvet şart oğlu şart. bi de sol kanata iyi bi türk şart

Ya haftaya Bursa macı var,ben ne planlar yapıyordum arkadas,Antep'i yeneriz Arena tıklım tıklım olur derbi tadında bir mac olur diyordum,bütün hevesim kactı...

fatih terimin gitmesinden çok mancini tercihi biraz şüpheli bi tercihti, ne yazıkki gidişat da manicininin yanlış bi tercih olacağını gösteriyor. bize devrim yapacak bi futbol profesörü lazımdı.

marcelo-bielsa.jpg

Tolgay Ali Arslan'la Sercan Sararer'i alın bari... Olcan için Yekta+Chedjou yada Dany + para + Umut Bulut vs verin bari... Töre'yi şimdiden bağlayın bjk opsiyonu kullanamaz...

GrandeGS ‏@GrandeGS 41 sn.

Gaziantespor Başkanı KIZIL: Bruma konusunda, "Onda ne yaptık, şike falan mı yaptık? Kimsenin hakkına tecavüz ettik mi? Yok öyle bir şey...''

Güzel konusmus Kızıl,bu adam beni sasırtıyor...

Şunu da belirtelim, Hayrovic bu maçta olsaydı birşey değişmezdi. Hatta sövüyordu şuan herkes. Riera var onu oynatsın Hayrovic'e gelene kadar.

Bide şampionluk 2 puandan kaybetmiyormuyuz, tam rezalet olur o zaman bugünü hatırlarsak.

Olcan Olcan deniyor da seneye oldu da alırsak yuhalarsınız. Türk futbolcusunun peak'i 27-28 yaşıdır.

Olcan tam o peak'te. Seneye ve ondan sonrası Selçuk Inan gibi serbest düşüş. Son 10 yılda 1 tane varsa 28-29 yaşından sonra coşan Türk futbolcu dediğimi geri alırım.

Olcan Olcan deniyor da seneye oldu da alırsak yuhalarsınız. Türk futbolcusunun peak'i 27-28 yaşıdır.

Olcan tam o peak'te. Seneye ve ondan sonrası Selçuk Inan gibi serbest düşüş. Son 10 yılda 1 tane varsa 28-29 yaşından sonra coşan Türk futbolcu dediğimi geri alırım.

2 sene önce alacaktın iste,tam zamanıydı,seneye 30 oluyor gecti artık,ah Terim ahh...

Bielsa gelecekti.

Ama günü kurtarmak adına daha karizmatik biri gerekliydi Mancini alındı.

Mancini kötü td değil kesinlikle ama kadro seçimleri inanılmaz derecede şaşırtıyor.

Juve deplasmanına cıktıgımız 11 de ısrar etmeliydi.

Ve Bruma konusunda yaptıkları tam anlamıyla sacmalıktı.

Umarım doğru yolu bulur kısa sürede.

Ya haftaya Bursa macı var,ben ne planlar yapıyordum arkadas,Antep'i yeneriz Arena tıklım tıklım olur derbi tadında bir mac olur diyordum,bütün hevesim kactı...

bu sezon bizim için avatarım gibi karanlık.güneşi görmek mümkün olsa bile mancininin saçmalıkları ve futbolcuların ciddiyetsizliği yüzünden göremiycez o güneşi.

Fatih Terim hayatı boyunca devletin adamı olmuştur.

Gecmiste İtalya'ya gitmesi ve dün milli takıma gitmesi hep bu yuzdendir. Adamın derdi önce devlet sonra Galatasaraydir.

İtalya ile bozulan iliskiler Sonucu olusan İtalya nefreti dinsin diye yapılan sosyal mühendislik Hakan'ı İnter'e Terim'i Milan'a taşımıştır. Yoksa hangi akıllı insan muhteşem noktaya gelmiş 2000 takımını bırakıp giderdi.

Bugün olan da milli duyguların yumuşaması artık durmalı diyen bir devlet aklının sonucudur. Tek basına futbol bu işi çözemezse de önemli bir parçasıdır.

Bugün konuşulanlara gelirsek, Amrabat Dany Sercan Yiğit transferleri hep ülkeme de yarasın transferleridir. Bu oyuncuların muadilleri çok daha ucuz maliyetle dışarıdan yapilabilirdi. Gurbetçi bazı oyuncular ya da başka yabancılar. Böylece ciddi bonservis bedelleri ülkede kalmıştır.

Fatih Terim yine de çok önemli bir galatasaraylıdır. Baskandan da gelmiş gecmis tüm futbolculardan da önemli bir kişiliktir Galatasaray icin. Maalesef öncelikleri farklıdır.

Arena'da puan kaybı yaşamadık henüz Mancini geldiğinden beri, full galibiyet.Ne oluyorsa deplasmanlarda oluyor bu takıma bir şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt