Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseyi almayın sadece gönderin aldiklarinizi en kritik macta oynatamadiniz hala yabancı alıyorsunuz neyin kafasını yaşıyor bunlar

Pek sevmedigim bir oyuncu, ama Bruma sakatlandigi için ve Umut gol atmaktan hariç oyuna katki veremidigi için Amrabat kalmali.

-----------X------------

Bruma--Sneijder----X

------Selcuk-Melo----

Alex---X--Semih-----X

---------Muslera-----

Hicbisey yapmasinlar devre arasinda daha fazla cople dolmasin takim. Sene sonunda dogru sisteme, eksik bolgelere duzgun oyuncu alsinlar yeter

Muslera

Yerli Semih Yerli Alex

Selçuk Melo

Yerli Sneijder Bruma

Yabancı

Yapacak hiçbir şey yok , bu kadroda ki boşluklar en iyi şekilde doldurulmalı gelecek sene için.

5+0+3 gelecek normalde ancak ben geleceğine ihtimal vermiyorum buna Fenerbahçe dahil birçok takım karşı çıkacaktır.

Hatta 7+X+X vs. gibi yine saçma ancak artışa gidilebilecek bir sistem olması da ihtimaller dahilinde bence.​

biri drogba gibisi mi dedi ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HwsfAL4eHYM[/media]

arsenal 1 ay daha izleyip sene sonu 8 m paunda alacak mış.

biz almalıyız her şey var bu elemanda. komple forvet.

Fifa da ilgi alanıma girmişti bu çocukta iş var. Ben ısrarla Belçika-Avusturya-İsviçre liginin takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Acayip geliştirdiker kendilerini.

2 etkili kanat oyuncusu ve 1 forvet şart.Yaz transfer sezonunda kanat ve forvet bölgelerine yoğunlaşmamız lazım ve seneye 4-3-3 veya 4-2-3-1 e uygun transferler yapılması lazım.

Be-qzZiCEAANKoE.jpg:large

evet beyler aslında takım tam olarak bu. Şu eldeki gereksizleri göndersek transfer dönemini başarılı sayarım.

Sıkıntılarımız transferle çözülecek gibi değil.Bir takımda aynı anda 10 futbolcu formsuz olamaz.Hepsinin yerine transfer istersek batarız.Mancini önceliği buna vermeli ve mümkünse herkes kendi mevkiisinde oynasın.Orjinal bölgelerinde bile doğru dürüst oynayamayan adamlardan başka oyuncular yaratmaya kalkınca ptt seviyesine iniveriyoruz.

Heitinga olayı olacak galiba. Dany ve Riera gittikten sonra kanımca uzun soluklu bir oyuncu olacak.

şu anda takımın durumu malesef bu noktaya geldi :crushed: bu takım nasıl maç kazansın?

[attachment=7137:919180_Galatasaray_SK.jpg]

Ekli dosyalar

• 919180_Galatasaray_SK.webp
    919180_Galatasaray_SK.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 175
Trabzonspor Papiss Cisse'yi alırsa büyük iş yapmış olur. Aslında sezon sonu Drogba giderse yerine gelmesini istediğim oyunculardan biri Cisse. Müthiş bir golcü ve daha 28 yaşında.

Chedjou belden baya sıkıntılıymıs,fıtık diyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt