Muhammed Sahin
Sarı Üye
- 23 Ocak 2014
- 897
- 0
- 586
Bikmadiniz degilmi?
Gesendet von meinem Xperia Z1
Selcugun alternatifini soylesene bana takimda? Yekta mi? Ceyhun mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bikmadiniz degilmi?
Gesendet von meinem Xperia Z1
katılıyorum bu 1 hafta içinde mantıklı transfer hamleleri yapmazsak 2. lik bile hayal. stoper ve sol kanat şart. stoper tecrübeli,sol kanat kendini ispatlamış,genç ve dinamik olmalı mutlaka.
Ligde en az gol yiyen takımıyız ama hala stoper istiyor Mancini bizim sorunumuz hücumda takım gol atamıyor bırak atmayı pozisyona giremiyoruz...
bu takımda semihin yanına bi tecrübeli bi stoper lazım bence bu takımın saha içinde bi beyin tarafından yönetilmesi gerek geriden, ama dediğin gibi öncelik kesinlikle şu son bi kaç maçtan sonra görüldiki kesinlikle ofans. gol ortalamasi yüksek bi sol kanat ve hatta forvet bile lazım bence
Keşke bir mucize olsa da Konya puan alsa fener'den. Ama bunu istemek fazla hayalcilik olur gibi.
Futbolu hala saf istatistik sayan insanları anlamıyorum. Arkadaşım bugün gol yememe sebebimiz sağlam defans mı yoksa mal rakip mi? Defansa yardım edelim diye Selçuk ve Melo'nun hücum yönünü kaybediyoruz.