Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılıyorum bu 1 hafta içinde mantıklı transfer hamleleri yapmazsak 2. lik bile hayal. stoper ve sol kanat şart. stoper tecrübeli,sol kanat kendini ispatlamış,genç ve dinamik olmalı mutlaka.

Ligde en az gol yiyen takımıyız ama hala stoper istiyor Mancini bizim sorunumuz hücumda takım gol atamıyor bırak atmayı pozisyona giremiyoruz...

Gelecek sezon adam gibi iki tane cok kaliteli kanat oyuncusu alsınlar başka birşey istemiyorum... Az ve öz transfer yapsınlar...

Madem stoper istiyor Dany veChejdu yu gönderin.8 m a alınmış adam varken stoperde, dany varken, Ceyhun oynayabilecekken ne stoperi? Bunların hiçbiri Türkiye liginde sırıtmaz.Bu Umut değil süper ligde 2 hatta 3. ligde oynayamaz.Ne stoperi bize forvet lazım.

Ligde en az gol yiyen takımıyız ama hala stoper istiyor Mancini bizim sorunumuz hücumda takım gol atamıyor bırak atmayı pozisyona giremiyoruz...

bu takımda semihin yanına bi tecrübeli bi stoper lazım bence bu takımın saha içinde bi beyin tarafından yönetilmesi gerek geriden, ama dediğin gibi öncelik kesinlikle şu son bi kaç maçtan sonra görüldiki kesinlikle ofans. gol ortalamasi yüksek bi sol kanat ve hatta forvet bile lazım bence

bu takımda semihin yanına bi tecrübeli bi stoper lazım bence bu takımın saha içinde bi beyin tarafından yönetilmesi gerek geriden, ama dediğin gibi öncelik kesinlikle şu son bi kaç maçtan sonra görüldiki kesinlikle ofans. gol ortalamasi yüksek bi sol kanat ve hatta forvet bile lazım bence

Ben senin gibi düşünüyorum stoper transferini gelecek sezona bırakıp simdi bi forvet birde kanat oyuncusu cok iyi olurdu... Ama Mancini ısrarla stoper istiyor...

biri drogba gibisi mi dedi ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HwsfAL4eHYM[/media]

arsenal 1 ay daha izleyip sene sonu 8 m paunda alacak mış.

biz almalıyız her şey var bu elemanda. komple forvet.

hadi şampiyonluk gitsin çokta önemli değil. ama bu sene 2.likte giderse bunu kimse affetmez başkanda mancinide orda kalamaz.

Muslera

Salih Semih Gökhan Telles

Melo Umut

Hajrovic Sneijder Emre

Burak

Bursa macını bu 11 alır...

Drogba'da macin gidişatına göre 2. Yarı girer... Selcuk'da kenara çekilsin belki aklı başına gelir çünkü böyle olmayacak resmen dökülüyor... Kaptan'da Melo olsun...

O degilde Salih neydi ya dün :asd:. Melo'ya verdigi (veremedigi) duvar pas nasil bir utançtir. Hadi aldin bunu, ofansta ne isi var. Nasil bir kafadir bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

B

Bi

Bi B

Bi Bi

Bi Bit

Bi Bitm

Bi Bitme

Bi Bitmed

Bi Bitmedi

Bi Bitmedin

Bi Bitmedini

Bi Bitmediniz !!!

Bugün şu 2 oyuncunun lisans işini çözse yönetim bari. Ayrıca veysel sarı yı alabiliyorlar 900 bin dolar a falan hemen almalıyız. Salih ancak yedek olabilir bu takımda gibi. Stoperde belki daha iyi olabilir. Denemek lazım. Sağ açık olmaz ama.

Hemen Bruma yı kiralayıp diğer 2 oyuncu ile de yollar ayrılmalı.

2 kanat sakatlandıktan sonra Amrabat kalsın demiştim ama adam gerçekten sıfır. Takıma zararı var yarardan çok.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Futbolu hala saf istatistik sayan insanları anlamıyorum. Arkadaşım bugün gol yememe sebebimiz sağlam defans mı yoksa mal rakip mi? Defansa yardım edelim diye Selçuk ve Melo'nun hücum yönünü kaybediyoruz.

Maç genelinde konuşmadım.

Sence bu takımda gol atabilecek adam var mı?Forvette Umut'un oynaması,kurtarıcı olarak Amrabat'ın girmesi(daha önceleri Aydın'ın) hiç mi rahatsız etmiyor?Yada Sneijder'in pas attıktan sonra çıldırması,Melo'nun zoraki yan pas yapması falan?

Yönetime de fazla suç bulamıyorum. Takımımız Türkiye'nin en iyi takımı ama Melo hariç alayı formsuz. Arada Sneijder,Semih,Burak vs. 1-2 maçlık iyi performans gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt