Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erman toroğlu : yıllarca transfer yapıyorsunuz hala hakan balta sabri oynuyor sabri 10 orta yapıyor 25i dışarı gidiyor :asd:

Benim 11 im

----------/ Muslera / -----------

---- Semih / Y.Stoper / G.Zan-----

Salih ------F.Melo -------A.Telles

( Hamit)

Hajroviç ----- Selçuk ------ Snijder

-------------- Burak -------------------

11 i nasıl beyler . Drogba 11 de değil . Çünkü kimse Galatasaraydan büyük değil

Be-7Z-RCEAAMG5j.jpg

lesh

De Marke ‏@demarkesports19 dk.

Şenol Güneş:"Trabzonspor'daki görevimi bıraktıktan sonra kendime söz vermiştim, 1 yıl dinleneceğim diye, bu süre 1 Şubat'ta doluyor."

Mancini iyi bir hoca bir sorunum yok ancak Türkiye'de taktik , teknik olaylar vs. her şey yok oluyor , biraz insan profili , yerli oyuncuları iyi yönetme , hırs ve ruhtan geçiyor olay , o yüzden yerli , başarılı , dürüst ve görev yaptığı renkleri seven bir adam her türlü başarılı oluyor.

Şenol Güneş'i takımın başında görmeyi çok isterim şahsen.

Lucescu'da olabilir hatta çok daha iyi olabilir belki ancak gelmesi çok çok zor malum Shaktar ve yıllardır kurduğu düzen.

Benim 11 im

----------/ Muslera / -----------

---- Semih / Y.Stoper / G.Zan-----

Salih ------F.Melo -------A.Telles

( Hamit)

Hajroviç ----- Selçuk ------ Snijder

-------------- Burak -------------------

11 i nasıl beyler . Drogba 11 de değil . Çünkü kimse Galatasaraydan büyük değil

hala 3-5-2 mi :D

Şenol Güneş:"Trabzonspor'daki görevimi bıraktıktan sonra kendime söz vermiştim, 1 yıl dinleneceğim diye, bu süre 1 Şubat'ta doluyor."

Mancini iyi bir hoca bir sorunum yok ancak Türkiye'de taktik , teknik olaylar vs. her şey yok oluyor , biraz insan profili , yerli oyuncuları iyi yönetme , hırs ve ruhtan geçiyor olay , o yüzden yerli , başarılı , dürüst ve görev yaptığı renkleri seven bir adam her türlü başarılı oluyor.

Lucescu'da olabilir hatta çok daha iyi olabilir belki ancak gelmesi çok çok zor malum Shaktar ve yıllardır kurduğu düzen.

Luçe bir başkaa.

Fena olmaz, bu dingiller yakinda teknik heyete'de yabanci siniri koyarlar.

Yanlız 300 - 500 bin için Tarık Çamdal ı almadık , gidip Salih Dursun a dünyaları verdik yaa . Son yıllların en büyük hatasını yaptı yönetim . hem sağ hem sol bek oynayabilen pırıl pırıl bir yerli oyuncu bulmuşsun kaçırma arkadaş . Saçma sapan hamlelerle Kulübün paralarını çarçur ettiniz .

Evet 3 ayda bir hoca degistirelim.

Bu Dany ile Riera ne zaman gidecek çıldıracağım ya?

Lig Tv: Galatasaray yönetimi transferi kiralama yöntemiyle yapmak istediği için sıkıntı yaşıyor.

paralar suyunu çekti herhalde

Ünal Aysal her konuşmadında ben futboldan anlamam diyor , malesef yönetim kurulu da aynı . Bu kadar hesapsız , kitapsız , plansız bir transfer dönemi yaşattılar bize

Mancini gonderilmis yerine gelecek teknik direktor konusuluyor şaka gibi

tapatalk

----------------------------------Muslera-----------------------------------

----------------Chedjou---------J.Heitinga--------Semih Kaya---------------

Eboue------------------F.Melo-----------Selçuk ------------A.Telles----------

---------------------------------Sneijder------------------------------------

----------------------------Burak-------Drogba.

Chelseaye karşı böyle oynarız eğer gerçekten gelirse.

Chelsea maçına kadar hoca anlar Selçuktan bir halt olmayacağını Umutu veya Çolağı takıma sokar diye düşünüyorum..

Luçe bir başkaa.

Orası öyle ancak ihtimal ve olanak olarak bakınca ... :)

Fena olmaz, bu dingiller yakinda teknik heyete'de yabanci siniri koyarlar.

Yapmayacakları iş değil renktaş bakın tekrar yineliyorum Mancini kötü bir teknik adam falan değil , ancak taktik , teknik bilgi , diziliş vs. çok önemli her Avrupalı gibi onun içinde ancak bunlar maalesef futbol olarak batmış ülkemizde etkinlik göstermiyor.

Türkiye'de yerli oyuncuları iyi yönetme , insan profili ve psikolojisinden anlama , hırs ve ruh işi götürüyor bu malum.

Bu olay içinde iki tane aday var ;

Şenol Güneş ve Mircea Lucescu , Luce'nin de ihtimaller dahilinde olmadığı düşünülürse , tek adres Şenol Güneş kalıyor.

Belki Mustafa Denizli'de olabilir ancak Hazar Lankaran'ın başında sanırım o yüzden gelmesi zor hem Şenol Güneş daha iyi olur gibi sanki.

Senol Günesi bende cok isterim. Mancini ile olmayacak bu is. Türkiyede taktik maktik ise yaramiyor. Rijkaard gibi basarisiz olup gidecek Mancini. Ayrica acayip para kazaniyor, dünyada en iyi kazanan 15. teknik direktör. Ama buraya yaziyorum Mancini giderse yönetim Hagiyi getirecek. Eski zamana geri dönecez.:(:(:((

lütfen şaka yaptığını söyle bana:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt