Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba nın sorunu nedir anlamıyorum . aklı Amerika dan gelen tekliflerde mi kaldı acaba . Takıma örnek olacağına ruh gibi dolanıyor sahada

Hucum anlaminda Sneijder'e 1 kisi bile ayak uydurmuyor nasil olacak ?

Güzel kardeşim, dediğin doğru.

Ama sana şöyle örnek vereyim. 2 sene önce elimizde ne Drogba ne Sneijder ne de Burak vardı. Takım takır takır oynuyordu. Selçuk'un en son yaptığı konuşmaları dinleyince şunu anladım. Taım içinde doymuş oyuncu çok.

Kaya : Aziz yıldırım tanımıyorum yargıyı diyor beni şikayete o yargıya gidiyor :D

----------muslera

Salih semih ceyhun telles

---------melo--selcuk

Hajrovic--sneijder--umut g.

------------burak

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Lucasa yarin imza attirip kiralik gönderiyormusuz. twiterda okudum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih'i ben de beğenmiyorum. Ama yabancı sınırlamasının olduğu yerde kimi oynatacaksın başka?

Ne bekliyorsunuz bir stoperden anlamıyorum ki adam bu genç yaşında formayı kapmış 2 sezon açık ara farkla şampiyon olan, Avrupa'da gruptan çıkan takımın 1 numaralı stoperi olmuş. Yanındaki isimlerin hataları da Semih'e yazılıyor...

Fatih Terim, Mancini sürekli öven sözler söylüyor, güvenip formayı veriyorlar. Herhalde futboldan anlamıyorlar ki bu kadar beğeniyorlar Semih'i. Kariyerleri çöp bence.

bu sezon başarılı olacak tek 11, en azından pozisyona girememe sorunumuz ortadan kalkar.

---------------Muslera--------------------

Salih----Semih-----------G.Zan----A.Telles

-----------Melo--------Umut--------------

Hajrovic--------Sneijder----------Amrabat

-----------------Burak--------------------

35 yasinda.

Sorun orada.

Çok yaslandi, forma giremiyor artik.

Drogba artık doydu. Yaş olmuş 35, kısacası maç seçerek oynuyor. Başka da sıkıntı yok. Biz kendisini hem fırsat olduğundan hem de reklam yapması açısından aldık. Hatta denilenlere göre kendisi Türkiye'de bazı girişimlere başlayacakmış. Yine denilenlere göre 2 yıl daha uzatacakmış sözleşmesini.

Fener Konyaya karsi puan kaybetsin bugün, bakin nasil isler degisiyo.

Siz sunu da bilmelisiniz ki... Diger takimlarin oyunculari bize karsi Messi ve Neymar kesiliyo. Ölümüne oynuyor takimlar, antrönörlerinden tut oyuncularina kadar bize karsi cok farkli cikiyorlar maca.

Fenere karsi nasil ciktiklari malum CAS size anlativersin, konusmamiza gerek yok.

Ne bekliyorsunuz bir stoperden anlamıyorum ki adam bu genç yaşında formayı kapmış 2 sezon açık ara farkla şampiyon olan, Avrupa'da gruptan çıkan takımın 1 numaralı stoperi olmuş. Yanındaki isimlerin hataları da Semih'e yazılıyor...

Fatih Terim, Mancini sürekli öven sözler söylüyor, güvenip formayı veriyorlar. Herhalde futboldan anlamıyorlar ki bu kadar beğeniyorlar Semih'i. Kariyerleri çöp bence.

Semih'i beğenmeme sebebimi belirteyim kardeşim. Semih 2 sene önceki Semih değil. Kendisini dev aynasında görmeye başladı. Topu ayağında alınca kendini Maldini sanmaya başlıyor.

Drogba artık doydu. Yaş olmuş 35, kısacası maç seçerek oynuyor. Başka da sıkıntı yok. Biz kendisini hem fırsat olduğundan hem de reklam yapması açısından aldık. Hatta denilenlere göre kendisi Türkiye'de bazı girişimlere başlayacakmış. Yine denilenlere göre 2 yıl daha uzatacakmış sözleşmesini.

Türkiyenin en büyük sorunlarindan biri bu zaten: yabanci oyunculari fazla şimartiyoruz.

Artik şu Gabbiadini'yi alip Umut ve Drogba'yi satmaliyiz.

Bir dahaki sezon, Gabbiadini, Burak ve Cenk, Muhammet Demirci veya Samed Yesilden birisini alip 3ncü forvet yapilmali.

Semih'e laf etmeyin, dun o olmasaydi yerdik biz gol. Cocuk her mac sahanin iyilerinden, hele hele bizim Turklerin performansina bakarsak, hepsinden iyi.

Semih'i beğenmeme sebebimi belirteyim kardeşim. Semih 2 sene önceki Semih değil. Kendisini dev aynasında görmeye başladı. Topu ayağında alınca kendini Maldini sanmaya başlıyor.

Bu kanıya nasıl vardınız. Her top kullanmaya çalışan stoper kendini Maldini mi sanmış oluyor?

Ben de kendini geliştirmeye çalışıyor diye bakıyorum, top kullanmaya çalışması hücuma katılmak istemesi olumlu bir özellik.

Bu forumda sürekli yanındaki stopere oynuyor oyunu açmıyor diye de çokça eleştirildiğini okudum Semih'in bir ortası yok yani.

Fener Konyaya karsi puan kaybetsin bugün, bakin nasil isler degisiyo.

Siz sunu da bilmelisiniz ki... Diger takimlarin oyunculari bize karsi Messi ve Neymar kesiliyo. Ölümüne oynuyor takimlar, antrönörlerinden tut oyuncularina kadar bize karsi cok farkli cikiyorlar maca.

Fenere karsi nasil ciktiklari malum CAS size anlativersin, konusmamiza gerek yok.

Rakip takım bize cengaver de kesilse iş değişmez. Biz istedikten sonra gerisi teferruat. Ama istemiyoruz, sıkıntı burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt