Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Drogba nın sorunu nedir anlamıyorum . aklı Amerika dan gelen tekliflerde mi kaldı acaba . Takıma örnek olacağına ruh gibi dolanıyor sahada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hucum anlaminda Sneijder'e 1 kisi bile ayak uydurmuyor nasil olacak ?
Kaya : Aziz yıldırım tanımıyorum yargıyı diyor beni şikayete o yargıya gidiyor![]()
Bu forumda semihin dokunulmazligi var sanki,adam bildigin cöp
Drogba nın sorunu nedir anlamıyorum . aklı Amerika dan gelen tekliflerde mi kaldı acaba . Takıma örnek olacağına ruh gibi dolanıyor sahada
Semih'i ben de beğenmiyorum. Ama yabancı sınırlamasının olduğu yerde kimi oynatacaksın başka?
35 yasinda.
Sorun orada.
Çok yaslandi, forma giremiyor artik.
Ne bekliyorsunuz bir stoperden anlamıyorum ki adam bu genç yaşında formayı kapmış 2 sezon açık ara farkla şampiyon olan, Avrupa'da gruptan çıkan takımın 1 numaralı stoperi olmuş. Yanındaki isimlerin hataları da Semih'e yazılıyor...
Fatih Terim, Mancini sürekli öven sözler söylüyor, güvenip formayı veriyorlar. Herhalde futboldan anlamıyorlar ki bu kadar beğeniyorlar Semih'i. Kariyerleri çöp bence.
Drogba artık doydu. Yaş olmuş 35, kısacası maç seçerek oynuyor. Başka da sıkıntı yok. Biz kendisini hem fırsat olduğundan hem de reklam yapması açısından aldık. Hatta denilenlere göre kendisi Türkiye'de bazı girişimlere başlayacakmış. Yine denilenlere göre 2 yıl daha uzatacakmış sözleşmesini.
Semih'i beğenmeme sebebimi belirteyim kardeşim. Semih 2 sene önceki Semih değil. Kendisini dev aynasında görmeye başladı. Topu ayağında alınca kendini Maldini sanmaya başlıyor.
Fener Konyaya karsi puan kaybetsin bugün, bakin nasil isler degisiyo.
Siz sunu da bilmelisiniz ki... Diger takimlarin oyunculari bize karsi Messi ve Neymar kesiliyo. Ölümüne oynuyor takimlar, antrönörlerinden tut oyuncularina kadar bize karsi cok farkli cikiyorlar maca.
Fenere karsi nasil ciktiklari malum CAS size anlativersin, konusmamiza gerek yok.