Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde bu kiralık gidenler sene sonu döndüğünde nasıl yollar ayrılacak ??? malum seneye 5 yabancı

amrabat + dany + elmander

Sampiyonlar Liginde 3 futbolcu ekleme kurali olmasa Eboue´yi de direk yollardim.

Ama su durumda olmaz, cünkü yollasan da yerine oyuncu ekleyemezsin. Salih veya Veysel dahil.

O kontenjan Hajrovic, Telles ve stopere harcanir. eboue ile de sezon sonunda yollar ayrilir.

Bu sene cok büyük hayalkirikligi oldu. 2 sene büyük katki verdi, hakkini yiyemem.

Heitinga transferinin Sneijder'in önerisi olduğu söyleniyordu, ne kadar doğrudur bilemem. Eğer bu doğruysa ve Heitinga transferi gerçekleşirse tam rezillik. Koca kulüp kendi oyuncusunun önerisiyle oyuncu transferi yapıyorsa büyük fiyasko. Adam bildiğin kankasını aldırmış gibi bir durum ortaya çıkar ki, sözün bittiği yerdir. Yani bu olay doğrudur demiyorum ama yalan dahi olsa bu Heitinga transferi inşallah gerçekleşmez.

Dany, Riera ve Amrabat gitti. Bruma da G.antep'e kiralandı. Yerlerine İzzet ve Alex'in lisansları çıktı. Şimdi kadroda kaç yabancı oluyor,8. Bir tane stoper aldık, etti 9. Hadi bir tane de kanat aldık.

Şimdi bakalım duruma. Muslera - stoper- Alex - Melo - Sneijder - Drogba ile 6 yabancı hakkımız bitiyor. Daha İzzet'i bile kadroya alamıyoruz. Yabancı kanat gelse kimi keseceksin? Drogba demeyin, o adamı kesmen imkansız. Kötü de oynasa kadroda yer alır. Hangi hoca olursa olsun kesemez.

Rotasyon denen bisey var, her hafta baskasini oynatacaksin.

riera net 1.5 million euro alacakti, 750'000 $ kabul ettigni pek inanmiyorum

Geçen ay denemeye aldığımız Ontivero yarın İstanbul'a gelip akşam sularında imza atacakmış ve ayrıca bu sene yabancı sınırlamasından dolayı başka bir takıma kiralanacakmış .

bence direk takima alsinlar. eminim bizdeki kanatlardan daha iyi oynar. zaten 4 yabanci gidicek veya gitmeli bruma - kiralik, riera, dany ve amrabat). telles, hayrovic, yabanci stoper ve ontivero.

Dany, Riera ve Amrabat gitti. Bruma da G.antep'e kiralandı. Yerlerine İzzet ve Alex'in lisansları çıktı. Şimdi kadroda kaç yabancı oluyor,8. Bir tane stoper aldık, etti 9. Hadi bir tane de kanat aldık.

Şimdi bakalım duruma. Muslera - stoper- Alex - Melo - Sneijder - Drogba ile 6 yabancı hakkımız bitiyor. Daha İzzet'i bile kadroya alamıyoruz. Yabancı kanat gelse kimi keseceksin? Drogba demeyin, o adamı kesmen imkansız. Kötü de oynasa kadroda yer alır. Hangi hoca olursa olsun kesemez.

Dany mi ?:yoji:

Zaten Amrabat,Riera ve Danyyi gönderecektik hani ? Okeydi?Şimdi sıra sıra yollanıyorlar işte bunun sırası mı var ondan önce gönderilecek o kadar adam var bilmem ne?Ha 1 saat önce yollamışsın ha 1 saat sonra yollamışsın arkadaş neyin tafrasını yapıyosunuz anlamıyorum ki önemli olan bu adamları en az hasarla göndermek değil mi?

Yeni transferlerim nokta oyucular ortaya cıkarsa hele telles ve hayro ve sene sonunda 2 puan fark ile şampionluğu kacırsak o zaman seninle zaman tunneline girelim

brumada kiralik gittigine göre danyi gönderirsek telles hajro lisans ve bi stoper mesela rhodolfo birde kanat o kanat da ontivero olabilir webaslanin demesine göre.

gerci bunlarin verdigi haber dogru ciktigini görmedim hic.

Aslında takımda 11 kurarken yabancı sorunu yok, Amrabat, Riera, Dany yerine Alex ve Hajrovic'in lisansları çıkartılır, Bruma sakat, Eboue ve Chedjou gereksiz geriye Muslera, Alex, Melo, Sneijder, Hajrovic ve Drogba kalıyor ki Drogba'nın oynatılması da tartışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt