Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
o değilde bu kiralık gidenler sene sonu döndüğünde nasıl yollar ayrılacak ??? malum seneye 5 yabancı
amrabat + dany + elmander
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beliydi. Hotbird 13 dereceden tüm kanalarını kaldèrdılar zaten . Bide isimoeride Bein sport olmuş
Hafta sonlari yaptigim gibi takip edemiyorum hafta ici.
Amrabat, Riera olaylari nedir arkadaslar?
Dany, Riera ve Amrabat gitti. Bruma da G.antep'e kiralandı. Yerlerine İzzet ve Alex'in lisansları çıktı. Şimdi kadroda kaç yabancı oluyor,8. Bir tane stoper aldık, etti 9. Hadi bir tane de kanat aldık.
Şimdi bakalım duruma. Muslera - stoper- Alex - Melo - Sneijder - Drogba ile 6 yabancı hakkımız bitiyor. Daha İzzet'i bile kadroya alamıyoruz. Yabancı kanat gelse kimi keseceksin? Drogba demeyin, o adamı kesmen imkansız. Kötü de oynasa kadroda yer alır. Hangi hoca olursa olsun kesemez.
Geçen ay denemeye aldığımız Ontivero yarın İstanbul'a gelip akşam sularında imza atacakmış ve ayrıca bu sene yabancı sınırlamasından dolayı başka bir takıma kiralanacakmış .
Dany, Riera ve Amrabat gitti. Bruma da G.antep'e kiralandı. Yerlerine İzzet ve Alex'in lisansları çıktı. Şimdi kadroda kaç yabancı oluyor,8. Bir tane stoper aldık, etti 9. Hadi bir tane de kanat aldık.
Şimdi bakalım duruma. Muslera - stoper- Alex - Melo - Sneijder - Drogba ile 6 yabancı hakkımız bitiyor. Daha İzzet'i bile kadroya alamıyoruz. Yabancı kanat gelse kimi keseceksin? Drogba demeyin, o adamı kesmen imkansız. Kötü de oynasa kadroda yer alır. Hangi hoca olursa olsun kesemez.
Zaten Amrabat,Riera ve Danyyi gönderecektik hani ? Okeydi?Şimdi sıra sıra yollanıyorlar işte bunun sırası mı var ondan önce gönderilecek o kadar adam var bilmem ne?Ha 1 saat önce yollamışsın ha 1 saat sonra yollamışsın arkadaş neyin tafrasını yapıyosunuz anlamıyorum ki önemli olan bu adamları en az hasarla göndermek değil mi?
hamit +riera+dany+amrabat+chedjou =uçan paralar kim bunları aldırdıysa büyük iş yapmış!!!
Amrabat Malagaya kiralanıyor alacaklarını Malaga verecek
Riera ile sözleşme feshi konusunda anlaşmışız
Danyi Trabzonspor alıyomuş.
elmanderin bitiyor sanırım bedelsiz sebest kalır dany ve amrabatta gene kiralanır bedelsizo değilde bu kiralık gidenler sene sonu döndüğünde nasıl yollar ayrılacak ??? malum seneye 5 yabancı
riera net 1.5 million euro alacakti, 750'000 $ kabul ettigni pek inanmiyorum
Cok sagol, ne güzel haberler bunlar.
Umarim aksilik cikmaz.
Ben 2 ay önce Digitürk de üyle oldum,almanya da yasiyorum canak falan aldim ve izliyorum. Al Jazeera alirsa abone devam ediyor mu?
bonservisini eline aldığı için gittiği takımdan imza parasını alır ve aynı hesap olur.
Bir duyum paylaşayım.
Digitürk'ü, Al Jazeera alıyormuş. Hem de yüksek bir fiyata.