Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
bu gidişle dany kalacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue gidip veysel gelsin
Veysel en az bu formsuz eboue kadar katki yapar ve ekstra dan yabanci kontenjani acilir
Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
Galatasaray'da Eboue sürprizi!
Galatasaray yönetimi, yabancı kontenjanında boşluk açmak için yoğun çaba sarf ediyor.
![]()
GSGAZETE - Yeni transferlere boşluk açmak için Dany, Amrabat ve Riera'yı göndermek isteyen Galatasaray, Bruma'yı da kiralamak istiyor. İlk olarak Amrabat'ın Malaga'ya kiralanmasıyla biraz rahatlayan yönetim, sürpriz bir hamlede de bulunabilir.
Edinilen bilgiye göre, Galatasaray'da 3. sezonunu oynayan ancak takımda huzursuz olduğunu ifade eden Emmanuel Eboue de takımdan ayrılabilir. Eboue'nin bu tavrına Galatasaray yönetimi de sıcak bakıyor. İlk olarak Dany ve Riera'dan en az birini göndermek isteyen yönetim, Eboue'nin ayrılma ihtimalini de düşünüyor. Böylece yönetim iki yeni transfer Alex Telles ve Izet Hajrovic'e lisans çıkarabilecek.Galatasaray'ın bu hafta içinde en az iki oyuncusuyla yollarını ayırıp yeni transferlere lisansçıkartması bekleniyor.
Takimda en azindan 50-60m euro yatirim yapmak lazim.
yabanci kanat & stoper alinsin diyorsunuz, kurun bi ilk 11 göreyim bir zahmet.