Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue gidip veysel gelsin

Veysel en az bu formsuz eboue kadar katki yapar ve ekstra dan yabanci kontenjani acilir

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

CL´de cökersin. Cünkü Veysel´i bile ekleyemezsin kadroya (transfer etsen bile)

Hajrovic, Telles, Stoper. Etti 3. Veysel, Salih, Umut gibi oyuncular eklenmez.

Kaliriz Sabri´ye, Hazard tek basina 5´ler bizi. Kalsin sezon sonuna kadar, sonra gider

[attachment=7141:1545561_687879581263812_439776731_n.jpg]

Sabri Sarıoğlu ve Dany Ailesi

Ekli dosyalar

• 1545561_687879581263812_439776731_n.webp
    1545561_687879581263812_439776731_n.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 131
Patır patır gönderiyolar,illa puan kaybetmemiz lazımdı dimi...

Ya amma cok bilmisler var ya,Rieranin sözlesmesi neden önceden fesedilmemis,bukadar sacma yorum olurmu,Riera iyi bir futbolcu,belki iyi bir teklif gelecekti ve 1milyon euro kulübün kasasinda kalacakti,1milyonu gectim,yüzbini biarada gördünüzmü?bu takimi bu hle düsüren ne yönetim,nede Mancini,bu takimi bu hale düsüren serefsiz tff ve onlar icin takimi satan terim

Galatasaray'da Eboue sürprizi!

Galatasaray yönetimi, yabancı kontenjanında boşluk açmak için yoğun çaba sarf ediyor.

galatasarayda_eboue_surprizi_h4385.jpg

GSGAZETE - Yeni transferlere boşluk açmak için Dany, Amrabat ve Riera'yı göndermek isteyen Galatasaray, Bruma'yı da kiralamak istiyor. İlk olarak Amrabat'ın Malaga'ya kiralanmasıyla biraz rahatlayan yönetim, sürpriz bir hamlede de bulunabilir.

Edinilen bilgiye göre, Galatasaray'da 3. sezonunu oynayan ancak takımda huzursuz olduğunu ifade eden Emmanuel Eboue de takımdan ayrılabilir. Eboue'nin bu tavrına Galatasaray yönetimi de sıcak bakıyor. İlk olarak Dany ve Riera'dan en az birini göndermek isteyen yönetim, Eboue'nin ayrılma ihtimalini de düşünüyor. Böylece yönetim iki yeni transfer Alex Telles ve Izet Hajrovic'e lisans çıkarabilecek.Galatasaray'ın bu hafta içinde en az iki oyuncusuyla yollarını ayırıp yeni transferlere lisansçıkartması bekleniyor.

Amrabat Malaga ? hmm

Riera belki takimin en zeki futbolcu su, ama yasli, zaten hic bir zaman cok cevik ve atletik bir adam degildi, son 3 sene cok hantallasti, tek zekasi ayakta tuttu ve cok agir kaliyordu, üstüne maasi da baya yüksek di.

Tesekkür ederim yinede, adam cok profesyonelce isine bakti, baskalari olsa melo/riera kavaga dan sonra hemen giderdi, o hele biz gicik kaptik diye, yine kalmayi inat etti ve iyi oynadi.

Güle Güle =)

riera bu takımdaki en komple ve futbolu bilen oyunculardan biri idi..ama şerefsiz şike koalisyonu yüzünden gitmesi gerekiyordu ... yolun açık olsun riera... ee şimdi amrabat riera gitti... kime lisans çıkartabiliyoruz ? stoper alalım birde Allahaşkına

Muslera - Melo - Telles - Sneijder - Hajrovic - ???? - ???? - ????

önümüzdeki sene 5 + 3 kontenjanına kim gerekll?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt