Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı stoper isteniyor herhalde ama ayrıca ligde de en kötü 2. olabilmek için epey yerli transferi yapmamız gerekiyor eksik mevki çok atak oyuncusu da lazım. Veysel, İshak/Erdin genç yerli stoper ve bolca yerli kanat, en az bir tane daha yerli orta göbek ve yerli/yerli +yabancı forvet lazım.

Ben en çok ebouenin gönderilmesini istiyorum bu kadar vurdumduymazlıl olamaz umrunda değil dün turgut her pozisyonda geçti 3. Senesi bizde ama 1 maç oynar 10 maç yatar boşuna yer işgal ediyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heitinga transferini iptal edenlerin ellerinden öpüyorum.

Bruma Dany Amrabat yetrine Telles Hajrovic bide stoper...Riera kalabilirdi bence..Yok gittiyse Bruma dönene kadar yabancı bi kanat kiralanabilir

Sene sonu drogbayla astronomik bir fiyata uzatırsak büyük hata olur hızlı genç bir forvet alsınlar artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 5 2 oynayacaksa bu takım Hajrovic falan çare olamaz oraya support nitelikte adamlar daha çok gidiyor orijininde bek olacak oyuncu. Sistemin kurbanı Bruma oldu kötü sakatlandı ve Aydın tabii.

Amrabat - Riera - Dany bunlar gitti sayılır bide Bruma'yı kiralasınlar...

Sonra bir kanat birde stoper alsınlar...

Heitinga olmaz baştan beri söylüyorum adamın boyu cok kısa hangi hava topunu alacak o boyla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt