Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçe mesela bruma dany riera amrabat çıkartılıp onların yerine eklenecekler + 3 müydü. yoksa toplamda 3 değişiklik mi oluyordu tam hatırlayamadım.

umut, salih belki veysel sarı gelirse o falan giremeyecek 3 ise hak

3 yeni isim ekleyebiliyorsun. Çıkarılanlar sayılmıyor diye biliyorum.

Umut'un, Salih'in falan daha ne işi var CL'de. Zaten 4 maç var maksimum. Seneye oynarlar :)

Öyle diyorsun da adam topu iyi sokamasa stoperler 10 kişinin üstünden mi zıplayacak ?

Hem çalışman lazım hemde stoperlerin adam gibi yükselmeyi bilecek.. Sadece boy da değil. Zan kaç gol atmış hayatında Bejekede kine de bak. Yada Semih Egemen bejeke de de atıyodu febede de.. Çalışmak lazım bide stoperler iyi yükselecek

Onu diyom işte Stoper dediğin böyle olacak arkadaş iki stoper iki gol..Gol yediği maçı stoperler çevirdşi

İyi de hakem hakem olsa alves oyunda kalamazdı kabzenin üstüne bilerek iki ayağı ile bastı sarı bile yok

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi de hakem hakem olsa alves oyunda kalamazdı kabzenin üstüne bilerek iki ayağı ile bastı sarı bile yok

Hakemi hasan kabzeyi falan geçelimde şu 5 numaralı konyanın defansını eğer full olarak maçı izleyebilirseniz tekrardan inceleyerek izleyin derim, başka birşeyde demiyorum. Attıracam diye elinden geleni yaptı adam ki sonunda attırdı. Eğemeninn önündeki topa uçan tekme ile girmekteki amaç neydi. Adamı boşa çıkardı ki o hareketi yapmasa top defanstan dönecek, hadi döndü diyelim egemen boş kalmayacak belkide gol olmayacaktı.

Neyse tebrik edelim yine bir maçı daha hiç birşey oynamadan kazandılar. Bizim hayattan bezmişlere ders olur inşallah.

Hakemi hasan kabzeyi falan geçelimde şu 5 numaralı konyanın defansını eğer full olarak maçı izleyebilirseniz tekrardan inceleyerek izleyin derim, başka birşeyde demiyorum. Attıracam diye elinden geleni yaptı adam ki sonunda attırdı. Eğemeninn önündeki topa uçan tekme ile girmekteki amaç neydi. Adamı boşa çıkardı ki o hareketi yapmasa top defanstan dönecek, hadi döndü diyelim egemen boş kalmayacak belkide gol olmayacaktı.

Neyse tebrik edelim yine bir maçı daha hiç birşey oynamadan kazandılar. Bizim hayattan bezmişlere ders olur inşallah.

Teber i diyorsan maçta sövdüğüm iki konya lıdan biriydi diğeri kabze ayrıca

Teber i diyorsan maçta sövdüğüm iki konya lıdan biriydi diğeri kabze ayrıca

Teber değil sakallı bitane var topu uzaklaştıracak yerden atıyor 5 metre önündeki fenerli oyuncuya, sanırım emenikeyide o düşürdü yanılmıyorsam.

Teber değil sakallı bitane var topu uzaklaştıracak yerden atıyor 5 metre önündeki fenerli oyuncuya, sanırım emenikeyide o düşürdü yanılmıyorsam.

Doğru o zaman üç kişiye sövmüşüm:)

Bizim semih en son samsuna mı atmıştı 2-0 dan 2-4 lük maçta

bide her kornerde ileri çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt