Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su ilk 11 ne dersin:

---------Muslera--------

Salih-Zan-Semih-Telles

-----Melo----Umut G-----

Hajrovic-Sneijder-Emre C.

----------Burak-------

O da olur hocam ama orta saha çok ezilir gibi geliyor bana o kadroda yoksa bende ona benzer bişey düşündüm bir de Umut, Emre'den daha fazla çalım odaklı oynuyor o yüzden kanatta olması daha iyi olur o kadroda Emre ile Umut'un yerlerini değiştirirdim ben olsam.Tabi Mancini gelecek maça da 3-5-2 ve abuk subuk oyuncularla çıkarsa Mancini konusundan atılacağım garantidir...

Transfer yapmasınlar artık,lüzumu yok,Mancini'nin böyle giderse uzun soluklu bir Galatasaray kariyeri olacagını düsünmüyorum,bosa harcama yapıp zarara girmeye gerek yok,sonra yeni hoca gelecek yeni topcu isteyecek eldekileri göndermek isteyecek falan filan,hep aynı olaylar,su an icin eldeki cöpleri göndersinler yeter,bıktık vasıfsız topculardan artık...

Neden Mancini uzun soluklu kalmıyor? Fatih Terim ile aynı puanda olduğu için mi?

Yanlış anlama lütfen ama sizde kimseyi beğenmiyorsunuz kimi alalım sence bana yerli iyi birtane stoper söylermisin...

Türkiye'de stoper için para saçacağıma. Koray Günter ve Kaan Ayhan gibi genç ve potansiyeli olan stoperler için para saçarım. Nasıl olsa boş çöp kutusuna para atmayı iyi biliyoruz.

Renktaş katılıyorum Drogba şu haliyle takımın el freni gibi. Çaprazdan orta açılacak adam frikik atmaya gidiyor ben mi vuracağım kafayı. Çok ciddiyetsiz.

Artık ben her frikike atlamasini da gectim renktas..

Topları eziyor ,top tutamiyor,yürüyor sahada.

Yıl olmus 2014, kaldı mı dünyada yürüyen forvet.uyuz olurum zaten pivot,hareketsiz santraforlara..

Şampiyonlar ligi için son derece yetersiz. Sadece anamızın liginde oynar. Bizim gibi BÜYÜK takımda sadece iyi bir yedek olur.

Fanatiklikte bir yere kadar.

Bir kere adami belese aldilar.

Bizde zan dany semih cl oyuncularimi sence.

Arti bu adami alsaydik fener bekir ile oynayacakti

Bazen rakibine gitmesini engelleyerek yada rakibinden alarak onu zayiflatmalisin. Ornek bayern munich.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bazen rakibine gitmesini engelleyerek yada rakibinden alarak onu zayiflatmalisin. Ornek bayern munich.

Renktaş bunlara laf anlatmak zor sanki bizde ki stoperler üst düzey...

Artık ben her frikike atlamasini da gectim renktas..

Topları eziyor ,top tutamiyor,yürüyor sahada.

Yıl olmus 2014, kaldı mı dünyada yürüyen forvet.uyuz olurum zaten pivot,hareketsiz santraforlara..

Onu da bırak Drogba pivot bile oynayamıyor artık... Futbol ile bir akalası kalmamış belli ama müthiş vücut var Amerika'ya gitsin hem Gatorade reklamlarında falan da oynar.NBA maçlarına da gider... Zaten o da bunları düşünüp sezon sonunu bekliyor belli ki...

Arda'yı yiyenler şimdi de Selçuk üzerinde uzmanlık yapacaklar herhalde. Fenerdeki hiç bir orta sahaya değişmem ben olsan Selçuğu. Türkiye'nin en iyilerinden.

Şu gurbetçilerden bir kısmını şimdi toplamak lazım:

Hakan Çalhanoğlu

tolgay

Mehmet ekici

Yunus MAllı

Sercan Sararer

Bilal Başaçıkoğlu

Mustafa Saymak

Serhat Koç

Koray Günter

Kaan Ayhan

Erdin Demir

Mevlüt Erdinç

Bizim ligden

Cenk Tosun

Muhammet Demir

İshak

Veysel

Ahmet Çalık

Yabancı bir gol de atan hava hakimiyeti olan defans ya da önlibero bir forvet arkası ve kanat oynayabilen forvet

Sene sonu nuri, Gökhan inler arda turan ömer toprak serdar taşçı allah ne verdiyse bastırıp almalı

Arda'yı yiyenler şimdi de Selçuk üzerinde uzmanlık yapacaklar herhalde. Fenerdeki hiç bir orta sahaya değişmem ben olsan Selçuğu. Türkiye'nin en iyilerinden.

Maç mı izlemiyorsun hocam ? Selçuk'un resmen rehabilitasyona ihtiyacı var psikolojik tedavi görmesi gerekli adamın.Futbol ile bir alakası yok, maç içinde gezinen futbolcularımızdan birisi...

Biz Galatasarayız layıkıyla yönetilmeyi hakediyoruz, bana şu anki yönetimin yaptığı ilgilendirmez. Hatayı hata ile örtmenin anlamı yok, önümüze bakmalıyız. Herşeyin başı yönetimimizin zamanında yabancı sınırı değişirken sesini çıkartamaması.

Sene ortasi olmasa drogbayi kesip onun aldigi paraya ne forvetler alinir.

Bazilari drogbaya laf soyletmiyor ancak tam bitik durumda sene basinda 15 golu gecemez demistim yanilmicam gibi.

Bence stoper transferi su asamada gereksiz.

17 gol yemisiz

28 GOL Atmisiz

Sorun belli.

Kimse demesin savunma oyun kuramiyor gibi soylemlerde.

İleti hattimiz saga sola bile deplase olamiyor

Maç mı izlemiyorsun hocam ? Selçuk'un resmen rehabilitasyona ihtiyacı var psikolojik tedavi görmesi gerekli adamın.Futbol ile bir alakası yok, maç içinde gezinen futbolcularımızdan birisi...

Her maçı izliyorum. Siz de izliyorsanız, daha objektif olmaya gayret gösterin bence. Şu anda formda olmayabilir, ama takımın Melo'dan sonra yine en çok mücadele eden adamı. Takımın tek sorunu da bu zaten. Mücadele etmiyorlar. Sorun sistem mistem değil. RUH...

Neden Mancini uzun soluklu kalmıyor? Fatih Terim ile aynı puanda olduğu için mi?

Ne alaka ya,Terim nereden çıktı şimdi,Mancini geldiginde umutlu degildim zaten yaptıkları ortada sacma sapan dizilisler,oyuncuların yerleriyle oynamalar,3-5-2 ısrarı,köstek olmayalım diyorduk ama sıkmaya basladı artık,ayrıca gecen senede cok basarılı degildik,biz kaybediyorduk bizimle birlikte rakiplerde kaybediyordu,bu sene Fener aldı gidiyor iste...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt