Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Egemen'i biz alsaydık keşke ben beğeniyorum kendisini...
hocam bari sen yapma ya sen de bunu söylüyosan
selçuk'un şuan takıma hiçbir katkısı yok hatta zararı var
<<<<Avatarı boşuna yapmadık
fenerde bi bok yok elazığı bile zor yenerler deplasmanda ama eskişehir ortasahasındaki tek atletik adamı yollarsa alamaz tabi puan, maaşı yüksek diye feshettiler galiba
Çeptalk
----------Muslera----------
Salih--G.ZAN--Semih--Telles
-------Ceyhun--Melo-------
Hajrovic---Sneijder---Umut G.
-----------Burak-----------
Bu takım şu güne kadar maça çıkmış tüm 11'lerden iyi onyacaktır, ben eminim. Orta saha şöyledir, böyledir demeyin hiç sadece yürüyen Melo zaten ayakta kalan tek oyuncumuz, Ceyhun görev adamı bas deyince basar, oyna deyince oynar.Melo-Ceyhun orta alanı üretken olamasa da sert olur, kolay kolay adam geçirmez en azından.Burada tek soru işareti Umut Gündoğan'ın kanattaki performansı olacaktır, gerçi eldeki ruhsuz ve yeteneksiz futbolculara karşı bu çocuğun her türlü oynayabileceğini düşünüyorum ancak bir tane bile doğru dürüst kanat yokken bir de Amrabat'ı yollamak ne kadar mantıklı onu da anlamadım ama...
Amrabat gönderildiyse, yerine kanat mı alınacak ? Eğer gider de Heitinga falan alınırsa maç izlemeyi bırakabiliriz demektir...
Amrabatin yerine Nani--15mil
Chedin yerine Lescott--5mil
Danynin yerine Egemen--bedava
o ara Kolarov--5mil
ve Ardayi--20mil ne olursa olsun geri gelmek istedigi zaman geri alsaydik su kadroyla neler yapardik neler
.........MUS
SEMI LESC EGEM KOLA
NANI SELC MELO ARDA
.........SNIP
.........BURA
Simdi su cercöplere toplam bir 40 milyon saymisizdir, su kadroyu rahatlikla kurardik o paraya. Bu takimi türkiye de zor yenerlerdi. Ah ah birde demezlermi biz 40 yilimizi futbola vermisiiz biz futbol adamiyiz siz bizden iyimi bileceksniz diye.
Bu arada yazmadan gecemicem,bilmem fark ettiniz mi..celtic -aajax-tokat maçlarında iyi oynamistik en azından ne oynadığımız belli idi hatta burada takim ve mancini ovuluyordu taktik yonu ilerlemis diye..enteresan kısım bu 3 maçta da drogba oynamadı.sonraki 3mac Elazığ Antalya antep.kotu oyun,pozisyonsuz bitirilen maçlar..Bu 3 maçta da drogba oynadı..
SiZ hala selcuga sneijdere emreye sallamaya devam edin. .
Şampiyonlar ligi için son derece yetersiz. Sadece anamızın liginde oynar. Bizim gibi BÜYÜK takımda sadece iyi bir yedek olur.
Yanlış anlama lütfen ama sizde kimseyi beğenmiyorsunuz kimi alalım sence bana yerli iyi birtane stoper söylermisin...
Selçuk'un yaptığı presi, defansa yardımını yapabilen bi oyuncu daha söyle bana...