Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu Drogbayla sözleşme yenilemek bizim için çok büyük hata olur. İnşallah böyle birşey yapmazlar.

----------Muslera----------

Salih--G.ZAN--Semih--Telles

-------Ceyhun--Melo-------

Hajrovic---Sneijder---Umut G.

-----------Burak-----------

Bu takım şu güne kadar maça çıkmış tüm 11'lerden iyi onyacaktır, ben eminim. Orta saha şöyledir, böyledir demeyin hiç sadece yürüyen Selçuk mu oynasın ? Melo zaten ayakta kalan tek oyuncumuz, Ceyhun görev adamı bas deyince basar, oyna deyince oynar.Melo-Ceyhun orta alanı üretken olamasa da sert olur, kolay kolay adam geçirmez en azından.Burada tek soru işareti Umut Gündoğan'ın kanattaki performansı olacaktır, gerçi eldeki ruhsuz ve yeteneksiz futbolculara karşı bu çocuğun her türlü oynayabileceğini düşünüyorum ancak bir tane bile doğru dürüst kanat yokken bir de Amrabat'ı yollamak ne kadar mantıklı onu da anlamadım ama...

Amrabat gönderildiyse, yerine kanat mı alınacak ? Eğer gider de Heitinga falan alınırsa maç izlemeyi bırakabiliriz demektir...

Transfer yapmasınlar artık,lüzumu yok,Mancini'nin böyle giderse uzun soluklu bir Galatasaray kariyeri olacagını düsünmüyorum,bosa harcama yapıp zarara girmeye gerek yok,sonra yeni hoca gelecek yeni topcu isteyecek eldekileri göndermek isteyecek falan filan,hep aynı olaylar,su an icin eldeki cöpleri göndersinler yeter,bıktık vasıfsız topculardan artık...

Bu arada yazmadan gecemicem,bilmem fark ettiniz mi..celtic -aajax-tokat maçlarında iyi oynamistik en azından ne oynadığımız belli idi hatta burada takim ve mancini ovuluyordu taktik yonu ilerlemis diye..enteresan kısım bu 3 maçta da drogba oynamadı.sonraki 3mac Elazığ Antalya antep.kotu oyun,pozisyonsuz bitirilen maçlar..Bu 3 maçta da drogba oynadı..

SiZ hala selcuga sneijdere emreye sallamaya devam edin. .

----------Muslera----------

Salih--G.ZAN--Semih--Telles

-------Ceyhun--Melo-------

Hajrovic---Sneijder---Umut G.

-----------Burak-----------

Bu takım şu güne kadar maça çıkmış tüm 11'lerden iyi onyacaktır, ben eminim. Orta saha şöyledir, böyledir demeyin hiç sadece yürüyen Melo zaten ayakta kalan tek oyuncumuz, Ceyhun görev adamı bas deyince basar, oyna deyince oynar.Melo-Ceyhun orta alanı üretken olamasa da sert olur, kolay kolay adam geçirmez en azından.Burada tek soru işareti Umut Gündoğan'ın kanattaki performansı olacaktır, gerçi eldeki ruhsuz ve yeteneksiz futbolculara karşı bu çocuğun her türlü oynayabileceğini düşünüyorum ancak bir tane bile doğru dürüst kanat yokken bir de Amrabat'ı yollamak ne kadar mantıklı onu da anlamadım ama...

Amrabat gönderildiyse, yerine kanat mı alınacak ? Eğer gider de Heitinga falan alınırsa maç izlemeyi bırakabiliriz demektir...

su ilk 11 ne dersin:

---------Muslera--------

Salih-Zan-Semih-Telles

-----Melo----Umut G-----

Hajrovic-Sneijder-Emre C.

----------Burak-------

Amrabatin yerine Nani--15mil

Chedin yerine Lescott--5mil

Danynin yerine Egemen--bedava

o ara Kolarov--5mil

ve Ardayi--20mil ne olursa olsun geri gelmek istedigi zaman geri alsaydik su kadroyla neler yapardik neler

.........MUS

SEMI LESC EGEM KOLA

NANI SELC MELO ARDA

.........SNIP

.........BURA

Simdi su cercöplere toplam bir 40 milyon saymisizdir, su kadroyu rahatlikla kurardik o paraya. Bu takimi türkiye de zor yenerlerdi. Ah ah birde demezlermi biz 40 yilimizi futbola vermisiiz biz futbol adamiyiz siz bizden iyimi bileceksniz diye.

kalkalim.gif

Bu arada yazmadan gecemicem,bilmem fark ettiniz mi..celtic -aajax-tokat maçlarında iyi oynamistik en azından ne oynadığımız belli idi hatta burada takim ve mancini ovuluyordu taktik yonu ilerlemis diye..enteresan kısım bu 3 maçta da drogba oynamadı.sonraki 3mac Elazığ Antalya antep.kotu oyun,pozisyonsuz bitirilen maçlar..Bu 3 maçta da drogba oynadı..

SiZ hala selcuga sneijdere emreye sallamaya devam edin. .

Renktaş katılıyorum Drogba şu haliyle takımın el freni gibi. Çaprazdan orta açılacak adam frikik atmaya gidiyor ben mi vuracağım kafayı. Çok ciddiyetsiz.

.

Cok mu istiyoruz Ünal Basgan. :(

Vallah Pato gelirse,lig yineden basliyor...Hersey var Adama...Böyle bir Forvet lazim bize...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt