Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden bukadar sabirsizsiniz gencler,anlamiyorum,bizki Canaydin ve Polat dönemlerinden fiyasko transferlere alismistik,Ünal baskan belkentileri cok yükseltti,bizki Aziz baskan sayesinde mahkeme süreclerini,Tayyip baskan sayeinde aslinda alkolik oldugumuzu,Kuzey sayesinde cep telefonun tek parmakla kulakta tutabilmesini,Mahir Kara sayesinde uykusuz uykusuz Istanbulu yürüyerek dolasmasini ögrenmis bir nesiliz,sorun yok yani

Dany -Riera-Bruma ve Amrabat gidince 8 yabancı kalıyor takımda . stoper + ? Bakalım neler olacak

Tsn dediğin site bu yönetime en başından beri muhalif. Tsn denilen sitenin sahibi Saim Altunterim. Osman Altunterim'in kardeşi. Sen şimdi Tsn'ye gir, bizimle ilgili bir tane olumlu haber yaptıklarını göremezsin.

Haberin kaynağı ali Naci küçük tür. Çalıştığı kurumdan pek haz etmesekde kendisi su aralar saglam haberler buluyor.en azından ben duzmece bi haberini görmedim.

Ontivero'da Messi havası yok değil. Ümitliyim.

Doria demişler olurda alırsak son 10 yılda yaptığımız en iyi stoper transfer olur.

Yahu beyler herkes koyuyor sunları da,yabancı dil bilmeyen arkadaslar var,biz biliyoruz da hani bilmeyenler icin tercüme ediniz lütfen..

Tsn dediğin site bu yönetime en başından beri muhalif. Tsn denilen sitenin sahibi Saim Altunterim. Osman Altunterim'in kardeşi. Sen şimdi Tsn'ye gir, bizimle ilgili bir tane olumlu haber yaptıklarını göremezsin.

Turkfutbol demek istemişdim. Saim abi de babasıdır osman kardeşiminin. Osman fanatik Galatasaraylı , saim abi Galatasaraylı ve düşüceleri bize karşı değil. Aysal başkana karşı muhalefet. Ayırt etmek lazım biraz ama kurduğu felaket seneryolarına bende katılmıyorum coğuna. Kendisinide söyledim bir cok kez abartmıyormusun diye. Oda tuturdu Galatasarayımız elden gidince kim abartı agartmadı görürsün diye. Kendi düñünceleri ve saire. Saxgı duymak gerekir. Biraz deli doludur ama dürüstür.

adam 19 yasinda degeri 6 milyon ve brezilyali, bizimkiler alabilirlermi böyle oyuncuyu ?

Tuna Yüksel Liseli bir cocuk yahu,bildigi birsey yok...

Türkfutbolda nasıl muhabirlik yapa bilsin? Tanımıyorum pek ismi zaten piyasada ama referansè turkfutbol sitesi nede olsa ki iyi orası az cok kaynak olarak. Zaten iyi olmasa burda izin verilmez galiba

Chelsea, Kroos'i istiyormus.

Kroos-Oscar-Matic orta saha tüm kulüpleri öldürür resmen..

Olur da alırsak ve Telles de iyi çıkarsa defans hattı 10 yıl adam aramaz Doria-Semih-Telles hattı ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt