Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl gidecek gibi seneye hazırlanalım doria semih telles bruma hajro melo muslera.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca Doria için 6 milyon Euro diye fiyat söyleniyor. Siz bu rakamı 2.5-3 ile çarpın. Yani 15-18 milyon Euro arası bonservis isteniyor. Para bir yana, Brezilya'dan oyuncu almak çok zor iş.

Doria ve balanta isimleri geçiyor eğer transfer olursa kendimi keserim bırak çoluk çocuğu.

Doria sene sonu milana gidecekdir büyük olasıkla. Yedirmezler

Doria ile ilgilenenler barça benfica dortmund milan gs deniliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gönder Chedjou+Dany'i al Doria'yı ne pahasına olursa olsun. Seneye bir de forvet al adam gibi takım level atlar.

doria doğru büyük ihtimal.scout iyi çalışıyo bizim.geçen yaz botafogodan vitinhoyu alacaktık.ama vitinho şerefsizi parayı tercih edip,rusyaya gitti.

Cok sey kaciriyorsun renkdas en gercekci senesi fm nin bu yıl.Cimbomla firtinalar estiriliyorum Dunyada.Ayrıca Doria da vazgecilmez defansim.Santrafor gibi gol atiyor 35 macta 17 golu var:)

Oynayamiyorum zamanim yok. Birde artik pek ilgi alanimda degil galiba. 15-16 ve 17 yaslarinda az oynamadik. Simdi kendime vakit ayiramiyorum birde FM veyahut CM ile nasil basa cikayim :D

Mancini gençlere takmış bu belli.

İlgilendiklerimiz ve aldıklarımız

Doria-19

Hajrovic-22

Salih-22

Umut-23

Alex-21

Bruma, Semih ve Emre'de monte edilirse takıma seneye kadroda 23 yaş altı 7 adam olacak direk takımda.

Mancini gençlere takmış bu belli.

İlgilendiklerimiz ve aldıklarımız

Doria-19

Hajrovic-22

Salih-22

Umut-23

Alex-21

Bruma, Semih ve Emre'de monte edilirse takıma seneye kadroda 23 yaş altı 7 adam olacak direk takımda.

zaten ancak böyle yürür tecrübeli oyuncuda olacak 3 4 tane ama gerisi genc, görüyoruz iste takimin ayakta kalacak dermani yok.

doria'ya yıllık 2 milyon avro verselerde ses etmeyin o zaman..nasıl kandıracan barca falan varken...basacaksın parayı.

Hangi takimda oynuyor. .19 yaşındaki bir stoper bu kadar fark yaratabilir mi yahu?

Ben izlemedim, Brezilyali muhabirlerden, ozetlerden izledigim kadariyla baya baya iyimis.. Ne kadar iyi olursa olsun dedigin gibi sadece 19 yasinda. Yaninda biraz deneyimli biri olsa neyse de Semih tam oturmamisken Doria ile ikili olmalari zor. Fakat bu bag tutarsa efsane olurlar.. Bu riske girermiyiz ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt