Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ranocchia bir maçlık performansı. Belki bir fikir verir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lR-336lnBpE[/media]

bu video bence hiçbirşey ifade etmiyor. hatta bende biraz olumsuz izlenim bıraktı. ben 2 şeyi merak ediyorum ama burda onları görmedim. birincisi rakip defanstan gelen uzun toplarda yada duran toplarda hava hakimiyeti nasıl, ilk topa basabiliyormu? bunları göremedim. ikinciside defanstan oyun kuruşu nasıl? bunlar anlaşılmıyor. koşu stili, fiziği biraz ceyhunu anımsatıyor. belkide mancini bu yüzden beğenmiştir:)

yahu keyfine değil mi adamların 60 milyon koyudlar belki?

çocuk gibi davranıyosun sadece

Cocukluktan bahsediyorsun ve ayni zamanda gelip yönetim keyfine satin alma opsiyonu koydu diyorsun. Bu cocukluk degil tabi ki.

Hadi yol al, bi halt bildigin yok sacma sacma aciklama yapmaya calisiyorsun.

bu ne ya:lol:

BfFmY22CcAAEov2.jpg

------------Drogba-------------

Burak----Sneijder-------Hajrovic

---------Melo---Selcuk--------

Alex---Semih--Ranoch----Veysel(Salih)

------------Muslera----------------

Bu kadroda ısrar etmeliyiz bence. Hajrovic yerli olmazsa bir yabancıyı keseriz tabi

Ranocchia, Ontivero, Koray ve Endoğan ile kapatıcaz büyük ihtimalle transferi. Totalde 8 transfer. Allah bereket versin :)

benim gibi maçı kaçırcak ve tamamını izlemek isteyen arkadaşlara duyrulur a haber

• 02:15G.Saray - SB ELazığspor (T)

bu video bence hiçbirşey ifade etmiyor. hatta bende biraz olumsuz izlenim bıraktı. ben 2 şeyi merak ediyorum ama burda onları görmedim. birincisi rakip defanstan gelen uzun toplarda yada duran toplarda hava hakimiyeti nasıl, ilk topa basabiliyormu? bunları göremedim. ikinciside defanstan oyun kuruşu nasıl? bunlar anlaşılmıyor. koşu stili, fiziği biraz ceyhunu anımsatıyor. belkide mancini bu yüzden beğenmiştir:)

1-2 sayfa önce anlattım hocam en az 10 kere canlı izlemişimdir. Geriden oyun kuramaz ama iyi bir kesicidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt