Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
liderlik özelliği var mi?
hırslı bir oyuncudur ama inter'de liderlige soyunduğunu hic görmedim, ama bu ölçü olmayabilir - takım lider dolu zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
liderlik özelliği var mi?
Böyle bir şey yok. Opsiyon filan. Bunu transferi duyuran adam söylüyor zaten. Daha ne açıklaması olsun?
Ünal Aysal : "Inter ve Ranocchia ile görüşüyoruz. Son anda gariplik çıkmazsa kiralık statüsünde anlaşacak gibi gözüküyoruz."
Doğru mu acil cevap ?
Ranocchia bir maçlık performansı. Belki bir fikir verir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=lR-336lnBpE[/media]
hırslı bir oyuncudur ama inter'de liderlige soyunduğunu hic görmedim, ama bu ölçü olmayabilir - takım lider dolu zaten
yahu keyfine değil mi adamların 60 milyon koyudlar belki?
çocuk gibi davranıyosun sadece
bu ne ya:lol:
![]()
Umarim öyledir. Muslera, Sneijder, Melo ve Bruma'ya dokunmasinlar. Hele Bruma, gelecegimiz bu cocuk.
Ama defansı toplaması gerekiyor. Liderden kastımız bu. Hani Semih'i uyaracak şurada dur, şöyle zıpla, şunu tut gibi.
Hakan Ranocchia geldi diyorlar? Var mı bir duyum?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
bu video bence hiçbirşey ifade etmiyor. hatta bende biraz olumsuz izlenim bıraktı. ben 2 şeyi merak ediyorum ama burda onları görmedim. birincisi rakip defanstan gelen uzun toplarda yada duran toplarda hava hakimiyeti nasıl, ilk topa basabiliyormu? bunları göremedim. ikinciside defanstan oyun kuruşu nasıl? bunlar anlaşılmıyor. koşu stili, fiziği biraz ceyhunu anımsatıyor. belkide mancini bu yüzden beğenmiştir![]()
bu ne ya:lol:
![]()