Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar, ilgilendigimiz bütün oyuncularin 1'er güzel videosunu buraya koyarmisiniz?

örnegin ranocchia, ontivero, oguzhan, guarin, vs. vs. vs.

önceki sayfalarda tek tük vardi, fakat simdi hangi sayfalarda oldugunu tam bilmiyorum. Sagolun varolun..

Arkadaslar;

Bruma kiralandi mi?

Dany gitti mi?

Riera gitti mi?

Amrabat kiralandi mi?

Twitlerini paylaştığım arkadaşa göre Ranocchia için gittik, Guarin'de önerildi görüşüyormuşuz, hayırlısı.Aysal ile Inter başkanı bir orta yol bulur ilişkilerimiz iyi oyuncu isterse o transferde gerçekleşebilir bence.

Dün baya bir gelişme yaşandı, bugün de gün içerisinde bir KAP patlaması yaşarız artık.

Guarin'i hic izlememistim videolarını baktım biraz bana o kadar iyi bir oyuncu gibi gelmedi hep kıl payı top kurtarıyor , biraz kalas bir oyuncu gibi gözüktü gözüme. He ama gelirse olması gereken kadro şu olabilir Guarin belki biraz daha geride.

920319_Galatasaray_SK.jpg

İlk önce saygılı konuş Birader falan bu ne samimiyet.

İkincisi oraya kimi koyacaksın sabri mi Salih mi?

Adam balon falan değil iyi çocuk asıl balon bizim aldığımız sağbek Salih.

Nurullah kardeş

Sonucta ayni renklere ve armaya hitab ediyoruz

Birader dememe alindiysan kusura kalma

+

Sag bekimiz ile duzgun konusur isen sevinir im

Guarin'i hic izlememistim videolarını baktım biraz bana o kadar iyi bir oyuncu gibi gelmedi hep kıl payı top kurtarıyor , biraz kalas bir oyuncu gibi gözüktü gözüme. He ama gelirse olması gereken kadro şu olabilir Guarin belki biraz daha geride.

920319_Galatasaray_SK.jpg

Sabri ile colaqi koymani yasina bagliyorum birader

O yaslarda bende agresif topculari sever idim

Guarin Melonun biraz daha genç versiyonu. Çift yönlü orta saha. Selçuk kulübeye mahkum olur Guarin gelirse. Son oynanan maçta kadro dışı bırakılmış sanırım.

Sabri ile colaqi koymani yasina bagliyorum birader

O yaslarda bende agresif topculari sever idim

Abi yabancı sınırından dolayı Sabri'yi koydum Salih'den daha çok beğeniyorum ben he hadi Hamit yapabilirse sağ bek onu tercih ederim. Emre Mancini geldiğinden beri kötü performans sergilemiyor bence Hajrovic Türk statüsünde oynayabilse Emre yerinede Hajrovic'i koyardım başka tercih yok oyuncu varda biz mi yazmıyoruz be abim :(

Manisaspordan oguzhan kayar i almisiz,, Kimdir kendisi? Kimin ogullarindan :)?

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt