Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera,Ranocchia,Telles,Melo,Sneijder,Drogba banko 11'de olurlar.Benim tercih edeceğim 5 yerli isimde Semih,Koray,Salih(heyecanını atlatırsa iş yapacaktır biraz süre vermek gerekiyor), Selçuk,Burak.Bu isimlerlede 3-5-2 oynanır.

Muslera,Ranocchia,Telles,Melo,Sneijder,Drogba banko 11'de olurlar.Benim tercih edeceğim 5 yerli isimde Semih,Koray,Salih(heyecanını atlatırsa iş yapacaktır biraz süre vermek gerekiyor), Selçuk,Burak.Bu isimlerlede 3-5-2 oynanır.

Guarin'de gelirse Drogba yedek kalsin selcukla, 5-4-1 oynayalim :)

Muslera Veysel Semih Ranoc Koray Telles Melo Guarin Sneijder UmutG Burak

Iiihyy. Hala Sabrili kadrolar yapiliyor. Ilginc ve ürkütücü.

Ulen yaşadığımız travmaya bak yapılan kadrolara baktığımda ilk yabancıları sayıyorum istemsiz ne dizilişie bakıyorum ilk ne de tercih edilen oyunculara:(

Guarin'i hic izlememistim videolarını baktım biraz bana o kadar iyi bir oyuncu gibi gelmedi hep kıl payı top kurtarıyor , biraz kalas bir oyuncu gibi gözüktü gözüme. He ama gelirse olması gereken kadro şu olabilir Guarin belki biraz daha geride.

920319_Galatasaray_SK.jpg

guarin mi kalas :) ? [media]https://www.youtube.com/watch?v=ySRh9ZXlO0s[/media]

Nasıl bir transfer sezonuysa daha kimleri alıp kimleri gönderdiğimizden haberim yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beyler yabancı sınırlaması 6+0+4 olmuş doğru mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

guarini alın lan ne olur lan:dispirited:

Beyler bizimkiler hem CL hem seneyi dusunerek (simdiden adapte olsunlar diye) hemdeolasi bi fener cezasi icin bukadar topcu aliyr heraL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt