Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba

Riera

Amrabat

Dany--

Chedjou

Eboue

Selçuk

Umut

Hakan

Aydın

Eray

Sabri

Yiğit

Ceyhun

Bu isimler Galatasaray Formasını hakketmiyor şuan ki performanslarıyla sene sonu %80 ninden kurtulursak bu isimlerden

geleceğimiz parlak ben inanıyorum.

Umut ve Selcuk disinda katiliyorum ama onlari yazman tum mesaji cop haline getirmis bence, sacma sapan bir yabanci siniri olan yerde milli takinim en iyi oyuncularindan ikisini yollamak ne demektir ?

Selcuk 2 sene once bize degil eziklere gitseydi ezeli rekabet falan kalmamisti

Bizim acilen kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Hoca ya amrabatı ya hajrovici acilen takıma monte etmeli. Bu şekilde daha çok sıkıntı yaşarız

Bizim acilen kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Hoca ya amrabatı ya hajrovici acilen takıma monte etmeli. Bu şekilde daha çok sıkıntı yaşarız

Amrabatla Hajrovicten kanat olarak medet ummayın derim...Yine yardıran kanat hayalimiz başka bahara kaldı..Hajrovic biraz daha teknik durağan bir futbolcu öyle topu alıp Reus gibi yardıramaz..Amrabat için şimdi böyle deriz 2 maç sonra ana avrat sövmeye başlarız..

Daha ağırlarını bile hak ediyor. Adamın hiç bi özelliği yok. Dany en azından hızlı çevik falan. Chedjou koca bir 0.

Stoper özelliklerinden bahsediyor, Chedjou nun özellikleri yok diyor, sonrada stoper olan Dany yi hizli diye savunuyor.

Zaten hiz stoperler icin önemli özellik dimi.. Her stoper cok hizli yani, dogru.

Futbol anlayisinizi sevsinler. Daha stoperlerin hangi özellikleri önemli veya degil bilmiyorsun.

He dogru bunu bilmek icin futbol profesorü olmak gerekiyor. Normal futbol takip eden veya oynayan bunu bilemez.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Kaybolur gider Burak. Bir kere denemiştik tek forvet olarak. Hemen vazgeçtik zaten.

katılmıyorum geçen sene tek maçta baştan sona tek forvet oynadık o maç da antalya maçıydı ve şut çektirmeden 2 0 kazandık ben günümüz futbolunda tek forvetin şart olduğuna inanıyorum

Veysel, Tarık ve tecrübeli stoper gelir;

Amrabat, Riera, Dany ve Chedjou gider gibi gözüküyor son haberlerden sonra.

Dany ve Chedjou ikisi birden gidecekse bir tane de yerli stoper alsak iyi olur, Uğur Demirok vs.

Geleceklerden ziyade gidecek yabancıların durumu önemli. Bin an evvel bu iş bitmeli. Zaman daralıyor, yoksa traji komik bir durumla karşı karşıya kalabiliriz.

fft104mm2739427.jpg

Eboue gitmeyecek gibi duruyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper özelliklerinden bahsediyor, Chedjou nun özellikleri yok diyor, sonrada stoper olan Dany yi hizli diye savunuyor.

Zaten hiz stoperler icin önemli özellik dimi.. Her stoper cok hizli yani, dogru.

Futbol anlayisinizi sevsinler. Daha stoperlerin hangi özellikleri önemli veya degil bilmiyorsun.

He dogru bunu bilmek icin futbol profesorü olmak gerekiyor. Normal futbol takip eden veya oynayan bunu bilemez.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Tamam iyi güzel diyosunda sorun da bu zaten Chedjou da stoper özellikleri varmı peki ?

Hem onlar yok hemde hızlı değil, Dany en azından hızıyla biraz bişeyler becerebiliyo...

Yanlış anlaşılmasın bana kalsa ikisinide yollarım ama ikisinden birini tercih etceksemde bu Dany olur...

Michel Bastos Roma'ya gitmiş.

Chedjou çok iyi bir stoper degil ama Dany gibide rezil değil en azından. Chedjou ayaklarina hakim Dany bildigin kazma, bütün toplari rakibe yolluyor. Chedjou da abartildigi kadar yavas değil, hatta bir defans oyuncusuna göre hızlı bile sayılır.

Bana kalsa Chedjou da almazdim bu takima ama, Dany ile kiyaslamam bile. Dany bildiğin leş.

♧tapatalk♧

Sabah sabah tüpçü gördüm sanki

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt