Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'nin kafasında oynatmak istediği oyun gerçekden güzel. Doğru adamlarla çok başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Ama kilit nokta doğru adamlar tabi. Özellikle 3-5-2 oynayacaksak 2 kenar oyuncumuz her iki tarafıda çok iyi işlemeli

2013_01_12_fcb_fcb_0073.jpg

Eboue gitmeyecek gibi duruyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyonlar liginde Salih veya Sabri ile mi oynayacagiz Chelseaye karsi ?? Hazard bunlarin futbol hayatini söndürür bir macta. Tabi Sabri kötü oynasa bile her türlü takimda kalir kariyer sonuna kadar ne de olsa "iyi galatasarayli" kendisi.

Tapatalk

eboue chedjou böyle devam ederse ligde her maç 11 oynar

defans semih-zan-hakan veya semih-melo-hakan olur

Çeptalk

Bir an önce kim gitcek kim kalcak belli olsunda herkesin kafasi rahatlasa

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dany amrabat riera şimdi gitsin eboue ile chedu sene sonu

Sent from my iPhone using Tapatalk

veysel ve tarıkda geliyor arkadaşlar bugün yada en geç yarın kapta görürüz

Sampiyonlar liginde Salih veya Sabri ile mi oynayacagiz Chelseaye karsi ?? Hazard bunlarin futbol hayatini söndürür bir macta. Tabi Sabri kötü oynasa bile her türlü takimda kalir kariyer sonuna kadar ne de olsa "iyi galatasarayli" kendisi.

Tapatalk

Valla bende Eboue sırf Chelsea maçı için kalmalı diyordum ama gördüm ki kendisi herhangi bir fark yaratacak düzeyde değil artık, yani Salih bile oynasa en azından Eboue'nin yaptıklarını yapabilir gibi görünüyor. Eboue artık boş yere kontenjan yemekten başka bir özellik taşımıyor, gene de sezon sonuna kadar kalır illa ki ama elimde olsa ben hemen gönderirdim açıkçası.

bu endogan adilli için basel taraftarı ardından tef çalıyorlar ,adamlar herhalde hayrovicin çantasını taşır yahut tercümanlığını yapar diyorlar..

bu endogan adilli için basel taraftarı ardından tef çalıyorlar ,adamlar herhalde hayrovicin çantasını taşır yahut tercümanlığını yapar diyorlar..

isviçreliler ırkçı kendini beğenmiş insanlardır. Komplexleri fazladır. He diyin geçin.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

nontvspor da canlı umut ve salih var

drogba umut u meirelese benzetmiş.

umut gündoğan: oyun stilim kimseye benzemiyor.

kaç paraysa verip alalım şu ömer toprağı ya. cidden işi çözeriz bence

Umut Gündoğan: Oyun stilim kimseye benzemez, benim gibi oynayan birini tanımıyorum.

2.Olcay vakası :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt