Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik Mancinin deneme yapmayi birakip ciddi bir kadroyla istikrarı yakalmasi gerek adamlar saçma sapan yerlerde oynuyor bi bakiyosun adam 11 de baslamis diğer maçta kadroda yok öbür maçta aaaa stoperde oynuyor adam boyle sağlayamaz istikrarı

Izlemediginiz bir adam icin milletin lafina bakip kafa yormayin. Izleyince gorursunuz iyi mi kotu mu

BebHK8XIYAAZP1o.jpg:large

Artik Mancinin deneme yapmayi birakip ciddi bir kadroyla istikrarı yakalmasi gerek adamlar saçma sapan yerlerde oynuyor bi bakiyosun adam 11 de baslamis diğer maçta kadroda yok öbür maçta aaaa stoperde oynuyor adam boyle sağlayamaz istikrarı

Minimum 29 macimizdan, 4 tanesini oynadik. Istikrar zor is, 25 macin var 3.5-4 ayda.

Neyse daha hiç bir yeni transfer kadroda olmadı belki işe yarar toparlarz

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kırmızılı takım 7 numaraya dikkat :nargile:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jR6tQuo49ts[/media]

Melo dışında yanlış yerde oynayan yok. Melo'yu da şundan dolayı oynatıyor. Savunmada topla çıkabilen, oyun kurabilen tecrübeli birini istiyor. Bildiğin Ulfaluji gibi birini. Baktı mevcut stoperlerden bu verimi alamıyor, Melo'yu oynatıyor stoper mevkisinde. Ha bu devam eder mi, sanmıyorum.

Mesela 3-5-2 oynuyoruz. Hoca bu sistemi uygulamak için uğraşıyor. Ama bu sistem bize uymaz bence. Niye mi?

1- 3-5-2 oynayacağın zaman stoper mevkisinde oynatacağın 3 stoper ayağına hakim, oyunu okuyabilen ve seri olmalı. Maalesef bizim stoperlerin hiç biri bu özelliklere uymuyor. Uyan varsa belki Semih derim.

2- Kanat oyuncuların hem mental hem de fiziksel anlamda iyi olmalı. 2 yönlü oynamalılar. Bu tarz kanat oyuncuları var ama yetersiz. ( Alex için bir şey diyemem, daha görmedik. )

3- Biz böyle bir sistemde oynadığımız zaman kanat versiyonları yapacak anlayışımız yok. Sürekli göbekten saldırıyoruz. Böyle olunca rakip seni 20 dakikada çözüyor.

Hocanın çalışma stilini, dizilişten bağımsız olarak takımdan beklediklerini, yaptırmaya çalıştıklarını çok takdir ediyorum.

Ve inanıyorum ki 4-2-3-1'e dönse takım sıçrama yapacak bu çalışma mantelitesi ile. Hoca takımı tanıdı, bize de kendisini tanıttı. 4-2-3-1'de ve ideal 11'de ısrar etmeye başladığı an gerçek Mancini ve gerçek Galatasaray ortaya çıkacak.

Zaten Adili olsun, Salih olsun ben hicbirini cok büyütmüyorum.

Beni heyecanlandiran transferler yapilmadi bu sene. Sezon basinda ve simdi.

Telles ve Bruma büyük yetenek diye alindi, hadi biraz da Porto´luk taslayalim dedik.

Ancak helal olsun diyecegim bir transfer yok. O yüzden fazla da abartmaya gerek yok yani.

Aralarinda beni heyecanlandiran bi Umut var. O cocuk bence formayi kapacak.

Hajrovic´i hala cok anlamis degilim, ama o da umarim beklentileri karsilar.

Bari stopere adam gibi birini alsinlar da, takim güclendi diyelim.

Su anda takimin güclendigine pek inanmiyorum. Ha kadro genisledi, biraz daha rahatiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt