Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman Hajrovic´in ne isi var Galatasaray´da? Bide bu pencereden baksana.

Essien Hajrovic´le top diye oynar. Öyle Galatasaray´a yakisan transferlerden bahsedeceksek

Hajrovic: 22 yasinda

Essien: 31 yasinda

Hajrovicde potansiyel var, Essienin işi ise bitti. 2 sezondur.

Bence sağlam bi stoper birde yerli forvet tamamdır..Dany ve Amrabat a güle güle demeliyiz.

Dede milli takimin su anki stoperi, daha Ekim'de bir de gol atmis hazirlik macinda. Rever de bir donem oynamis.

Tamam öyledir kardeşim. biraz daha zorlasanız birinden tiago silva,birinden david luiz,diğerindende dante yaratacaksınız.

rever dediğin arkadaş volfsburgda yedek oynamış adam.

rodolfo 27 yaşında daha brezilyadan dışarı çıkamamış. dede de öyle en az sizin kadar takip ediyorum bu ligi. bilmedende asla ama asla konuşmam.

O zaman Hajrovic´in ne isi var Galatasaray´da? Bide bu pencereden baksana.

Essien Hajrovic´le top diye oynar. Öyle Galatasaray´a yakisan transferlerden bahsedeceksek

onur alıntı yaptım kardeşim kusura bakma. hadi bakalım muhalefetler.

kimse taşımıyor ve gol atamıyoruz :)

Neden? Çünkü Modric alindiginda daha hazir degildi.

Kaldi Khedira ve Xabi.

Birisi sakatlanirsa ne olacak?

Onun için alindi.

Fakat sürekli yedek kaldi, ve zaman zaman bek olarak oyun'a girdi.

Tekrarliyorum: 2 sezondur yedek oyuncusu olan Essienle ne isi var Galatasarayda?

Tamam da niye Essien'i aldırmış? Başka oyuncu yok muydu? :) Ayrıca ihtiyac doğacak ki transfer yapılacak. İhtiyac doğmuş ve Mourinho da tercihini Essien'den yana kullanmış.

Haa bide yedek kalmış diyorsun da yedek kaldığı takımlar Balıkesirspor falan değil. Koskoca Madrid, Chelsea'dan bahsediyoruz. Orada değil yedek, kadroya giremeyen oyuncu bile gelip Türkiye'de hertürlü fark yaratır.

Bu takım 10 yıldır hep aynı yerden golü yiyor sol bekden önce başka oyuncu lazımmış :) şaka gibi..

Abiler ablalar gözünüzü seviyim isim takıntınızı bırakın essien sakatlıklar içinde boğuşan futbol kariyeri.düşüştw.bile olmayan eski topcu takımda zaten tempo sorunu varken ne essieni bjk falan alsın bize hem oynayan hem kariyerli yabancı lazım bitik adamı naplm

nounkeu da gitmem diyorsa

postalayın rierayı parasını verip, 8 maç oynayacak diye tribünde takılmasın şu herif , zaten bundan sonra oynayacağı her maçta atılma tehlikesi yüksek

Çeptalk

Selamun Aleyküm, forum da son olan güncellemeden beri yoktum, geri döndüm. Ee ne var ne yok?

Abiler ablalar gözünüzü seviyim isim takıntınızı bırakın essien sakatlıklar içinde boğuşan futbol kariyeri.düşüştw.bile olmayan eski topcu takımda zaten tempo sorunu varken ne essieni bjk falan alsın bize hem oynayan hem kariyerli yabancı lazım bitik adamı naplm

Essien'i istiyorlar hadi neyse de bir de o gelince Melo'yu stoper oynatma hayalleri kuruyorlar:)

kariyerli istiyorsunuzda ne rodolfosundan,dedesinden,reverinden bahsediyorsunuz abi o zaman anlayamadım ben sizi.

Defansa vidic ortasaha pirlo forvete eto kemik yabancılarını kurarsın etrafını süslersin misal

Telles ne oldu ya.. Rezil olmayalım yine birde o kadar adam gitti havaalanına karşıladı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt