Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne isi varmis Barca da anlamadim, cok sacma geldi bana, Barca nin seviyesinde degil bence, neyse bana ne Barcelona dan :)

Bende anlamadim.. bu Sezon biraz düstü performans olarak...Ama herkes "Ibarbo Barca Yolunda" diyor. :confused:

Kötü bir oyuncu degil ama Barca'da oynamaz bence...Florenz,Roma,Newcastle falan daha iyi olurdu sanki...

Dortmund süper olurdu..

Twitter / Recherche - Ibarbo barcelona

Bende anlamadim.. bu Sezon biraz düstü performans olarak...Ama herkes "Ibarbo Barca Yolunda" diyor. :confused:

Kötü bir oyuncu degil ama Barca'da oynamaz bence...Florenz,Roma,Newcastle falan daha iyi olurdu sanki...

Dortmund süper olurdu..

Twitter / Recherche - Ibarbo barcelona

Ama Barca nin transfer politikasi cok rezil, Song, Chygrinksi, Affelay, bi kisi daha vardi aklima gelmiyor, boyle gereksiz, kadroya giremeyecek adamlari her sezon alirlar nedense, bence transferde cok dikkatli degiller, defansa adam lazimken habire boyle oyunculari aliyorlar :)

Bize gelse sevinçten ağlarım.

Ben uzuntedun aglarim, cok siradan bir oyuncu cunku.

daha dun transfer olmadimi Monaco ya?

Ama Barca nin transfer politikasi cok rezil, Song, Chygrinksi, Affelay, bi kisi daha vardi aklima gelmiyor, boyle gereksiz, kadroya giremeyecek adamlari her sezon alirlar nedense, bence transferde cok dikkatli degiller, defansa adam lazimken habire boyle oyunculari aliyorlar :)

Ben uzuntedun aglarim, cok siradan bir oyuncu cunku.

daha dun transfer olmadimi Monaco ya?

Haberlere göre önce Monaco aldi, sonra WHU istedi, ama sonunda Everton'a gidecekmis.

Bu da 20 gün içerisinde oldu.

Duyduguma göre Barça, Neymar için +30m euro daha çok ödecekmis.

Brezilyadan oyuncu getirmek basit degil..

Ekrem Önder Çiftçi ‏@eonder9 5 dk.

Galatasaray, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Veysel Sarı 'yı yarın KAP 'a bildirmeye hazırlanıyor.

Belliydi zaten,bugün yarın diyorlardı,bugün Kulüpler Birliği toplantısında görüşülmüş bu konu,yarın son görüşme yapılacak sonra anlaşılır herhalde...

Salih dursunun bugunku aciklamalari cok hosuma gitti. 11000 kosuyorum 13000 kosmam lazim diyor. Kendine hedef koymasi ve hevesli olmasi cok guzel.

Umutun konusmasinda da benim oyun tarzim kimsede yok lafi cok gıcığıma gitti...

Ekrem Önder Çiftçi ‏@eonder9 5 dk.

Galatasaray, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Veysel Sarı 'yı yarın KAP 'a bildirmeye hazırlanıyor.

Belliydi zaten,bugün yarın diyorlardı,bugün Kulüpler Birliği toplantısında görüşülmüş bu konu,yarın son görüşme yapılacak sonra anlaşılır herhalde...

kulüpler toplantısına 3 büyükler katılmadı falan deniliyordu? herhalde katılmışlar

Bucasporu takip edenler Umut Gündogan hakkinda ne diyorsunuz?

Selçuk'u yedeklere gönderecek kadar potansiyeli var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt