Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hee veysel, tariklarla ligi domine edicegiz... hey allahim, sabriyi baltayi begenmeyenler yerli coplere umut baglar oldu.

Adamların geldi yaşı 30'a. Yeni heyecan lazım . Yoksa lig domine edilir bu adamları alınca diye bir şey dedim de ıskaladım mı acaba diyebilirim size en fazla.

Newcastle nin yeni Fransiz bombasi: Remy Cabella

14-18 milyon euro arasi rakamlar telafuz ediliyor..

ama galiba sezon sonu icin anlasilmis.

Insanlarin fikirlerine cok deger veren biriyim genelde. Ama senin fikirlerine vermem, dogru diyorsun. Agüero üst düzey degil diyen futbol sevdali birini ciddiye alacak degilim.

Ama sorun yok, bana kalan birsey degilmi?

Tabiki sana kalan bisey kimlerin fikirlerine deger verip vermeyecegini kendin bilirsin. Ama biraz göze carpan saygisiz tavrin var. Belli ki bazilarini rahatsiz ediyor. Biraz daha dikkatli konus (yaz) ki daha az ikili tartismalara giresin. Kendini futbol profesörü zannedebilirsin, ki bende futbolu bildigini düsünüyorum, ama digerlerine saygi göstermelisin.

Veysel ve Tarık ligin en iyi yerli oyuncularından. Özellikle anadolu takımlarını baz alırsak en iyileri diyebiliriz. Neden yan çizdiniz ki?

Veysel en az Salih kadar cöp. Karar vermeliyiz. Takimi Sabri ve Hakan gibi gereksizler var diye yeni Sabri ve Hakanlar ile mi doldurmak istiyoruz, yoksa direk CL seviyesinde oynayabilecek oyuncular mi istiyoruz?

Ben Arfa gidebilirmis galiba sezon sonu :(

Bize lazimdi aslinda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt