Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim her sey gonlumuzce olur.

Sohbet icin herkese tesekkurler. Geceniz guzel olsun, sevgiler.. :-)

Ntvspor da bizim transferler değerlendirilecek Demirkol Korkmaz ve Tekin tarafından reklamlardan sonra

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

foruma noldu boyle, yukarisi degisti tamamiyle (goruntusu)

not: eski haline dondu yine

engin demirmineydi solbek ondan bi haber yok mu?

Kanatlardan etkili geldigimiz surece Drogba hala dunyanin en etkili forvetlerinden biridir. Drogba gibi bir adam var ve cezasahasina orta yapmiyoruz. Mancini'nin cozmek istedigi taktiksel konulardan biri bu. Alex'le bunu buyuk olcude cozecegimizi dusunuyorum.

Drogba'nin kalitesine diyecek bir seyim yok ama Drogba'yi verimli kullanamiyoruz. Umut ve Burak gibi yeteneksiz forvetlerimizin bizim oyunumuzu bozuyor ve ileride cogalamamiza sebep oluyor. Cift forvet oynadigimiz icin iyi kullanamadigimiz kanatlarimizi daha da kötü kullaniyoruz. Kaldi ki Drogba yillarca tek forvet oynayip kanatlardan gelen ortalar ile beslenilmis bir oyuncu. Biz Drogba'yi daha verimli kullanmak istiyorsak ilk önce oyunu daha genis alanda oynayip cift forvet sacmaligindan vazgecmemiz lazim.

Alex Telles açıklamalı artık medyanın ağzına sakız oluyoruz.

Galaxy S4 Tapatalk

Evet bu da bir gorus. Fakat iki bölgeyi mukayese ettigimizde bana gore sanki stoper eksigimiz daha fazla goze batiyor. Bize lider bir defans oyuncusu gerekiyor. Defans ondan sorulacak. Ujfa boyle bir oyuncuydu. Yine ayni tipte bir lider bulmamiz gerekiyor.

Bence bizim defanstaki eksigimiz cift forvet oynamamiza ragmen ileride etkili olamadigimiz icin. Toplarin duvara carpar gibi geri gelmesi takim savunmasina olumsuz bir sekilde etki ediyor. Bu yüzden savunma 3lü veya 4lüsü cok eksik kaliyor ve yetersiz gözüküyo halbuki ligde o kadarda cok gol yememisiz. Yedigimiz gollerin cogu kontra ataktan, bu kontra ataklara da topu ileride fazla tutamamiz vesile oluyor kanimca.

Umut Bulut´da yazdiklariniza katiliyorum.

Ama Burak Yilmaz´a cok abarti sekilde davraniyorsunuz.

Kabul Didier Drogba gibi top kullanamiyor. Hareketleri baya hantal gözükiyor.

Ama Burak Yilmaz her hareketiyle tehlikeli. Burak Yilmaz gol atmak icin üretilmis bi makine gibidir. Gol atmak icin kendi acisindan silahlari var. Mesela adam gibi ortalarda kafa toplarinda etkili ( bu sene ne olduysa hep kalecinin üstüne atiyor, ama gecen sene baya bi kafa golleri atti, aklimda kalan biri Cluj´a karsi digeri Gaziantepspor´a karsi ). Sag ve sol ayak fark etmez, Burak Yilmaz af etmez :D

Sut teknigi iyidir. Ofsayt´a baya düsiyor ama bi okadarda gol posisyonuna giriyor. Mesela Burak Yilmaz dün oynasaydi, kötü oynasa dahi en az 2-3 gollük posisyonuna girerdi. Umut Bulut hic gözükmedi. Didier Drogba´da bi posisyon haric yoklara oynadi ( gerci oda sakatlikdan yeni döndü ).

Simdik herkez Johan Elmander tarzinda adam istiyor ama o varken herkez golcü istiyordu. Mersin Idmanyurdu macindan sonra felan.

Golcü dedigin gol atar vs...

Burak Yilmaz´in top yapan versiyonu su an Atletico Madrid´de oynuyor. Diego Costa.

Yerli forvet alacaksak Muhammet Demir´i alacaksin.

Stoper'in gelmesini en çok Melo için istiyorum. Melo'yu stoper de oynatmak futbola hakarettir.

Ya Bülent kaptan seviyoruz sayıyoruz da kusura bakma ama futbol cahilisin ya,hala Sabri'yi övüyorsun ayıptır ya...

Şimdi de Bardusso haberi çıkmış :)

Bi an yanlış okudum ve korktum. :D

barusso_imza01.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt