Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetim bir transfer yapacak herseyden soğutuyorlar taraftarı . haftalarca Kontenjan boşaltamadılar , haftaya lig başlıyo , bu takım ne zaman biraraya gelip Alışacak

arkadas bu oyuncular fatıh hoca onaylı geldı acaba fatıh hoca gıtmeyınmı dıyor yonetıme kızdığından dolayı ?????aklımdakı karmasık sorular..

Tarık Çamdal -Alex Telles ve kaliteli bir stoper transferi defansa bambaska bir hava katar

Barry geçen sezon çok berbat oynuyordu Martinez geldiginden beri iyi oynuyor.

Yok ben sabah söyledim böyle yaptım kimsin yani kaynagini soyle o zaman.

Saygısız şekilde konuşursan aynı tarz cevap alırsın. Efendice konuşursan efendice cevap alırsın. Burası forum ortamı. Kimse kimseyi tanımıyor. Ama bu değil ki karşındaki insanla saygısızca konuşabilesin.

Kaynağıma gelince. Kaynağımı forum yöneticilerine açıkladım. Kusura bakmayın, forum ortamında bu isim açıklanmayacak.

Ek olarak yine gündüz yazdığım bilgiyi de tekrarlayayım. Vidiç kesinlikle gündemde değil. Dany, Riera ve Amrabat'tan kurtulursak ki 1 hafta içinde en az ikisinden kurtulacağız o zaman stoperimiz de gelecek. Stoperimiz ya İtalyan ya da Brezilya'lı olacak.

zaten herkesin bildiklerini yazmisin :encouragement:

Alvaro Pereira resmen Sao Paulo da.

18 ay kiralik gitmis. satin alma opsiyonu 7 milyon euro.

zaten herkesin bildiklerini yazmisin :encouragement:

Herkesin bildiği derken? Burda herkes bugün dahil Vidiç diyordu. Ben de diyorum ki Vidiç gündeme bile gelmedi. Sadece manajer aracılığı ile teklif geldi ama Manchini veto etti. Nedeni de eğer alırsak Vidç'in şampiyonlar liginde forma giyemeyecek olması.

İtalya'dan ilgilenilen stoper adaylarından biri Astori. Brezilya'daki Rhodolfo ise sadece yem. Medya'yı meşgul etmek için ortaya atıldı.

Ynlış anlaşılma olmasın. Ben burda afedersiniz sidik yarışı şeklinde duyum yarışına girmiyorum. Bana gelen duyum ne ise onu söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt