Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera'yı severdim ama Emrah Bassan'a yaptıklarından sonra nefret ettim.

Hakan Delikanlı sana bir şey soracağım sen Emir Sarıgül'ün yakını mıydın ?

O değil de bu yaya toure ne kadar komplike bi adam yahu mükemmel tek kelimeyle şuan avrupanın en iyi orta saha oyuncusu diyebilirmiyiz iki yönüyle ..

Saygısız şekilde konuşursan aynı tarz cevap alırsın. Efendice konuşursan efendice cevap alırsın. Burası forum ortamı. Kimse kimseyi tanımıyor. Ama bu değil ki karşındaki insanla saygısızca konuşabilesin.

Kaynağıma gelince. Kaynağımı forum yöneticilerine açıkladım. Kusura bakmayın, forum ortamında bu isim açıklanmayacak.

brezilyadaki stoperlerden biri rever mi dede mi

biri rhodolfo onu biliyoruz

Çeptalk

Rhodolfo medyaya yem olarak atıldı. Asıl hedef başkası Brezilya adayları arasında. Ama o ismi almak baya meşagatli bir iş. Alınırsa harika olacak. İsim vermeyeyim şimdilik.

Brezilyada cok iyi defans olarak bilinen Dede var sadece.

Herkesin bildiği derken? Burda herkes bugün dahil Vidiç diyordu. Ben de diyorum ki Vidiç gündeme bile gelmedi. Sadece manajer aracılığı ile teklif geldi ama Manchini veto etti. Nedeni de eğer alırsak Vidç'in şampiyonlar liginde forma giyemeyecek olması.

İtalya'dan ilgilenilen stoper adaylarından biri Astori. Brezilya'daki Rhodolfo ise sadece yem. Medya'yı meşgul etmek için ortaya atıldı.

Gundeme gelmeyen adami nasil red ediyorsun?

Gundeme gelmeyen adami nasil red ediyorsun?

Gündeme nasıl gelir? Sen gidip ilgilenirsin, kulüp ve oyuncu ile konuşursun.

Ama burda manajer vasıtası ile sana öneriliyor. Anlayacağın dolaylı yoldan kapına geliyorlar. Bu ve buna benzer kaç tane manajer teklifleri geldi. O zaman hepsi gündem olsun. Ya da her gelen manajer teklfini değerlendirip imza atalım.:)

Rica ederim. Ama görünen şu ki stoperimiz İtalyan olacak. Brezilya'daki adayı almak zor ve sıkıntı çıkıyor.

Hocam yanlış anlama ama bu şekilde merak uyandırıp insanları heyecanladırmak hiç doğru değil, adını söylemeyeceksen hiç açıklamasaydın keşke.Ben şu an ciddi anlamda merak ediyorum o ismi mesela :)

Gündeme nasıl gelir? Sen gidip ilgilenirsin, kulüp ve oyuncu ile konuşursun.

Ama burda manajer vasıtası ile sana öneriliyor. Anlayacağın dolaylı yoldan kapına geliyorlar. Bu ve buna benzer kaç tane manajer teklifleri geldi. O zaman hepsi gündem olsun. Ya da her gelen manajer teklfini değerlendirip imza atalım.:)

Gundeme gelmis ki red edilmis. Kendin gidip istemene gerek yok gundeme gelmesi icin. Adam teklif edilmis Mancini degerlendirmis. Gundeme gelmis iste.

Hocam yanlış anlama ama bu şekilde merak uyandırıp insanları heyecanladırmak hiç doğru değil, adını söylemeyeceksen hiç açıklamasaydın keşke.Ben şu an ciddi anlamda merak ediyorum o ismi mesela :)

Güzel kardeşim ben bu foruma geçici olarak gelmedim. Şu an isim versem ve o isim olmazsa bu sefer yalancı durumuna düşerim. Transfer dönemi bitsin, ciddi olarak ilgilendiğimiz kimler varsa yazacam.

Tarik Camdal´i Veysel´den daha cok önemsiyorum stili yüzünden.

Süratli ve teknik. Biraz gelisirse bek sorunumuz kalmaz.

Tarik, Veysel, Salih gibi Türk beklere sahip oluruz ki uzun yillar isimizi görürler.

Ama Tarik stili ve farkli bölgelerde oynayabilmesi yüzünden hepsinden daha önemli.

Tarik sag bek, Alex sol bek. Tutarsa uzun yillar rahat ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt