Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız stoper de gelirse sözleşmeli 13 yabancımız olacak dany-amrabat kiralık gönderilirse, sezon sonu riera-drogba kontratı bitiyor da 5+0+3 olayı yüzünden diğer 3 yabancıyı yollarken yine aylarca sancı çekeriz

Çeptalk

yalnız stoper de gelirse sözleşmeli 13 yabancımız olacak dany-amrabat kiralık gönderilirse, sezon sonu riera-drogba kontratı bitiyor da 5+0+3 olayı yüzünden diğer 3 yabancıyı yollarken yine aylarca sancı çekeriz

Çeptalk

Sözleşmede sorun yok da lisanslı diyelim. Gitmek istemeyenin pro. lisansı iptal edilir. Kendilerine ederler.

Sözleşmede sorun yok da lisanslı diyelim. Gitmek istemeyenin pro. lisansı iptal edilir. Kendilerine ederler.

Paralarda bedava havada ucar ozaman, oyle kerizlik yapmaz bizim yonetim, oyle 2-3 tane oyuncuya evde otursun diye para veremeyiz, paramiz kiymetli.

o lisansları klüp kafasına göre iptal edemiyor maalesef, ancak böyle sakatlık vb durum olursa oyuncunun da onayıyla askıya alma falan olabiliyor , örneğin culio ile ilgili sıkıntı çekmemiz geçen sezon , gerçi yabancı sayısı düşeceğinden hangi 8 oyuncunun lisansının geçerli olacağını klüp mü seçer onu bilmiyorum

Çeptalk

o lisansları klüp kafasına göre iptal edemiyor maalesef, ancak böyle sakatlık vb durum olursa oyuncunun da onayıyla askıya alma falan olabiliyor , örneğin culio ile ilgili sıkıntı çekmemiz geçen sezon

Çeptalk

O konuda sözleşme hatası yapacaklarını sanmıyorum. Açık kapı bırakmışlardır. Bırakmamışlar mıdır yoksa? Bak şüpheye düştüm. :)

O konuda sözleşme hatası yapacaklarını sanmıyorum. Açık kapı bırakmışlardır. Bırakmamışlar mıdır yoksa? Bak şüpheye düştüm. :)

yabancı sayısı düşeceğinden 10 lisanslı oyuncunun hangi 8 tanesinin gelecek sezonda kadroya yazılacağını klüp mü seçer orasını bilemedim, mesela dany amrabatı kiralarız 10 kişi kalır, gelecek sezon drogba riera gider 8e düşer lisans sayısı diyelim, bu sefer en kötü 1 kişi gitmeli ki brumanın askıdaki lisansı geri aktifleştirelim , dünya kupasında eboue-dany-chedjou falan talip bulsa keşke

Çeptalk

yabancı sayısı düşeceğinden 10 lisanslı oyuncunun hangi 8 tanesinin gelecek sezonda kadroya yazılacağını klüp mü seçer orasını bilemedim, mesela dany amrabatı kiralarız 10 kişi kalır, gelecek sezon drogba riera gider 8e düşer lisans sayısı diyelim, bu sefer en kötü 1 kişi gitsin ki brumanın askıdaki lisansı geri aktifleştirelim , dünya kupasında eboue-dany-chedjou falan talip bulsa keşke

Çeptalk

Keşke. En azından çok zarar etmesek bari.

5+0+3 gelirse seneye çok açık bir şekilde Drogba'da dahil olmak üzere en az 4-5 yabancı bu takımdan yollanmalı.

Muslera,Melo,Sneijder,ve tutarsa Alex dışında karar verilecek mevkiye çok önemli bir isim daha katılıp, Türk oyuncu kadromuzu güçlendirmek zorundayız.

6+4+0 tarzı eski sisteme dönüş olursa en azından biraz olsun rahatlarız.

Kimse gelmeyecekse Amrabat kalsin bence, forvette Burak + Umut'un toplamindan daha etkili. Hajrovic'te de pek bi numara gormuyorum, Bruma sakat. Yani kimse gelmeyecekse bari Amrabat kalsin.

Bruma sakatlandigi icin belki kalir ama yinede yabanci sinirindan dolayi oynayamaz

tapatalk

Gerçi doğru, bir de bu tarafı var işin. Takımların neredeyse tamamı itiraz ediyor bu duruma. (Şükrü Ergün'ün açıklamasından sonra davadan ümidi kestim.)

Beşiktaş yabancı sınırlaması konusunda ne demişti sene başı biz bütün planlarımızı önümüzde ki sezona göre yaptık o yüzden yabancı sınırlaması kaldırılamaz peki sonra ne oldu kadro kurmakta zorlandılar bir çok puan kaybettiler siz Örnek olarak söylüyorum bu takımın ismini diğer takımlarda olabilir Beşiktaş'ın seneye böyle bir şeye tahammül edebileceğini düşünüyor musunuz hiç ?

febe avrupaya gidemeyeceğinden en azından 1 sene daha geçen sene alınan karar yürürlükte olur, tahkime gideriz diye tehtid ederler tffyi

Çeptalk

Beşiktaş yabancı sınırlaması konusunda ne demişti sene başı biz bütün planlarımızı önümüzde ki sezona göre yaptık o yüzden yabancı sınırlaması kaldırılamaz peki sonra ne oldu kadro kurmakta zorlandılar bir çok puan kaybettiler siz Örnek olarak söylüyorum bu takımın ismini diğer takımlarda olabilir Beşiktaş'ın seneye böyle bir şeye tahammül edebileceğini düşünüyor musunuz hiç ?

Zaten demek istediğim kaldırılması için itirazların gelmesi. Anadolu takımları bile rahatsız. Tabii ki baş edemeyeceklerdir. Ama yine de insan çekiniyor bu durumdan, ya 5+0+3 olursa. :S

febe avrupaya gidemeyeceğinden en azından 1 sene daha geçen sene alınan karar yürürlükte olur, tahkime gideriz diye tehtid ederler tffyi

Çeptalk

Geçen gün yeni kararla UEFA'nın direk ulusal federasyonlara karışma hatta başkan atama yetkisine sahip olduğundan bahsedildi. Doğruysa Galatasaray'ın tehditleri daha gerçekci olacaktır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt