çünkü 8 puan gerideyiz ve takımın 3 yıldır net eksiği SOL BEK- ondan sonra da STOPER...yabancı sınırı varken izeti alıp gelmek sana mantıklı geliyorsa ve ne olursa olsun büyük başkan yeauhh diyorsan ve eleştirmemeye yeminliysen zaten konuşmayalım...niyeyse hep polat örnek gösteriliyor sanki o zaman memnunmuşuz gibi
1-Biz dokuz puan geriden gelip şampiyon olduk daha önce
2-Geçen seneden daha fazla puanla ilk yarıyı bitirdik
3-Fenerin ikinci yarı en önemli maçları deplasmanda ve deplasman karneleri çok kötü ayrıca önlerinde sıkıntılı bir seçim süreci olacak
4-Ersun Yanal ın gittiği bütün takımlarımdaki performansı böyle oldu geçmişte aşırı yüklemeden ikinci yarı ortalarında çöküş başlat
5-Bizim asıl sorunumuz gol atamamak istatistiklere göre ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz
6-Hajroviç 22 yaşında ve bana göre çok düzgün bir sol ayağı olan yetenekli bir futbolcu ayrıca yerli statüsünde oynayacak yiğitle dany ile yedeklerle oynadığı maça göre bu kadar eleştirenleri iyi niyetli görmüyorum
7- Önceki dönemlerde yaşını başını almış bir sürü transferler olduğunda daha mı memnundunuz
8-Sol bek Hakan Ünsal dan beri alınmadı ki zaten bit İnsua o da kiralık tı şimdi geldi işte futbolu takip edenler bilir hemen hiçbir Brezilyalı eğer Avrupa dan gelmiyorsa sorumsuz gelmez menajer oyunları vs
9-Takımda stoper yokken neden yabancı oyuncu yerine İzet alımdı demişsin önce hatırlatayım İzet yeni stoper alınmasına engel değil daha çocuğun lisansı bile yok bir ve iki dönem önce alınıpta gönderemediğimiz Dany Ambrabat Riera ve Chedjou yüzünden alamıyoruz stoperi bu transferleri de ben yaptırmadım hadi arada yanlış olur da hepsi mi çöp olur kardeşim
10-Veysel alındı bilin stoper özellikli Salih öyle hatta Balta bile stoperde soldan iyi Semih ve Zan var yeni yetenek Emre var Tarık sağ bek ve sol bek oynar alındı deniliyor yerli solbek Erdin büyük ihtimal gelecek deniliyor Ömer Toprak Serdar Taşçı gelmiyor Koray Gunter e resmi teklif yapılmış Serdqr Aziz gelmedi ki hiç istemedim ne yapalıö Toramanı mı alalım? Yoksa yabancıları göndermeden bir defans daha mı! Zaten takımda işe yaramayan iki yabancı defansın var bir de devşirme sol bekin sağ açıkta orta yapacak adamın yoksa İzet in gelmesi hele de yerli statüsünde oynayacak olması gayet mantıklı bşraz sabır eleştirmek kolay ama gerçekleştirmek çok zordur
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi