Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 3-5-2'den vazgeçmez. Bunu ümit ediyorsunuz anlıyoruz ama bence bundan sonra kafanızda kadro kurarken 3-5-2 kurun.

Sağolsun Mancini beni dinliyor :D Bas bas bağırdım 3-5-2 diye ve en sonunda geldi. Çok canlar yakacak bu sistem.

Zaten vazgeçmesin. Şimdilik transferlere en uygun o görünüyor. He ama tutmaz o zaman da inat etmemeyi bilmesi gerekiyor. :)

Zaten vazgeçmesin. Şimdilik transferlere en uygun o görünüyor. He ama tutmaz o zaman da inat etmemeyi bilmesi gerekiyor. :)

Valla şuana kadar maç içerisinde farklı formasyonlar deniyor ve hiçbirinde ısrarcı olmuyor. Eğer bir sıkıntı varsa hemen başka şekile büründürüyor takımı. Tabi bu durum bizim futbolcular için sorun çünkü hayatlarında sadece 4-4-2 mantığında oynamış oyuncular çoğu.

Ben Mancini'nin yaptıklarında hata varsa bunda ısrar etmeyeceğine çok eminim. Maça 3-5-2 başlayıp, 4-5-1 v.s gibi formasyonlara bir çok kere döndü çünkü.

Valla şuana kadar maç içerisinde farklı formasyonlar deniyor ve hiçbirinde ısrarcı olmuyor. Eğer bir sıkıntı varsa hemen başka şekile büründürüyor takımı. Tabi bu durum bizim futbolcular için sorun çünkü hayatlarında sadece 4-4-2 mantığında oynamış oyuncular çoğu.

Ben Mancini'nin yaptıklarında hata varsa bunda ısrar etmeyeceğine çok eminim. Maça 3-5-2 başlayıp, 4-5-1 v.s gibi formasyonlara bir çok kere döndü çünkü.

Ben de farkındayım zaten bu yüzden güvenmeye başladım. Umarım tutturur da herkes mutlu olur.

Herkesin bildiği derken? Burda herkes bugün dahil Vidiç diyordu. Ben de diyorum ki Vidiç gündeme bile gelmedi. Sadece manajer aracılığı ile teklif geldi ama Manchini veto etti. Nedeni de eğer alırsak Vidç'in şampiyonlar liginde forma giyemeyecek olması.

İtalya'dan ilgilenilen stoper adaylarından biri Astori. Brezilya'daki Rhodolfo ise sadece yem. Medya'yı meşgul etmek için ortaya atıldı.

Ara dönem de stoper alınacak mı?

O değil de Muslera nın sözleşme yenileme işi ne oldu. Onu da kapa bildirmiştik :)

Galaxy S4 Tapatalk

adam aldık lisans çıkartamıyoruz sol bek aldık kampa katılmadı stoper yok müthiş planlama ays

adam aldık lisans çıkartamıyoruz sol bek aldık kampa katılmadı stoper yok müthiş planlama ays

Haklısınız Adnan Polat ve Terim olsaydı hepsi ilk gün gelmişti! Bu arada haberi olmayanlar için yazayım Hamza Hamzaoğlu Akhisar da devam etmek için Milli Takım'dan affını istedi anlayana...

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısınız Adnan Polat ve Terim olsaydı hepsi ilk gün gelmişti! Bu arada haberi olmayanlar için yazayım Hamza Hamzaoğlu Akhisar da devam etmek için Milli Takım'dan affını istedi anlayana...

bıkmadınız herşeyi Terim ile kıyaslamaya bi bitmediniz be

bıkmadınız herşeyi Terim ile kıyaslamaya bi bitmediniz be

Ben mi kıyaslamışım yoksa transferler üzerinden başkana sallayan sen mi? Ayrıca sadece örnek verdim en son başkan ve td oldukları için 6 yaşından beri GALATASARAY lıyım yani 31 yıldır daha ilk gğnden transferleri bitiren bırak Galatasaray başka hiçbir Türk takımı hatırlamam genlerimizde var her işi son dk ya bırakmak neden şaşırıp sinirleniyorsunuz ki?

Ben mi kıyaslamışım yoksa transferler üzerinden başkana sallayan sen mi? Ayrıca sadece örnek verdim en son başkan ve td oldukları için 6 yaşından beri GALATASARAY lıyım yani 31 yıldır daha ilk gğnden transferleri bitiren bırak Galatasaray başka hiçbir Türk takımı hatırlamam genlerimizde var her işi son dk ya bırakmak neden şaşırıp sinirleniyorsunuz ki?

çünkü 8 puan gerideyiz ve takımın 3 yıldır net eksiği SOL BEK- ondan sonra da STOPER...yabancı sınırı varken izeti alıp gelmek sana mantıklı geliyorsa ve ne olursa olsun büyük başkan yeauhh diyorsan ve eleştirmemeye yeminliysen zaten konuşmayalım...niyeyse hep polat örnek gösteriliyor sanki o zaman memnunmuşuz gibi

Hadi Telles sınırdan dolayı açıklanamıyor.Bu Endoğan niye hala açıklanmadı?

Telles'in sinirla alakasi yok, puruz cikmis menajerle, basin halledildi diyor, bugun imza bekliyorlar. Adili daha dun geldi, saglik kontrolunden bile gecmedi galiba, belki bugun gecer o da.

çünkü 8 puan gerideyiz ve takımın 3 yıldır net eksiği SOL BEK- ondan sonra da STOPER...yabancı sınırı varken izeti alıp gelmek sana mantıklı geliyorsa ve ne olursa olsun büyük başkan yeauhh diyorsan ve eleştirmemeye yeminliysen zaten konuşmayalım...niyeyse hep polat örnek gösteriliyor sanki o zaman memnunmuşuz gibi

1-Biz dokuz puan geriden gelip şampiyon olduk daha önce

2-Geçen seneden daha fazla puanla ilk yarıyı bitirdik

3-Fenerin ikinci yarı en önemli maçları deplasmanda ve deplasman karneleri çok kötü ayrıca önlerinde sıkıntılı bir seçim süreci olacak

4-Ersun Yanal ın gittiği bütün takımlarımdaki performansı böyle oldu geçmişte aşırı yüklemeden ikinci yarı ortalarında çöküş başlat

5-Bizim asıl sorunumuz gol atamamak istatistiklere göre ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz

6-Hajroviç 22 yaşında ve bana göre çok düzgün bir sol ayağı olan yetenekli bir futbolcu ayrıca yerli statüsünde oynayacak yiğitle dany ile yedeklerle oynadığı maça göre bu kadar eleştirenleri iyi niyetli görmüyorum

7- Önceki dönemlerde yaşını başını almış bir sürü transferler olduğunda daha mı memnundunuz

8-Sol bek Hakan Ünsal dan beri alınmadı ki zaten bit İnsua o da kiralık tı şimdi geldi işte futbolu takip edenler bilir hemen hiçbir Brezilyalı eğer Avrupa dan gelmiyorsa sorumsuz gelmez menajer oyunları vs

9-Takımda stoper yokken neden yabancı oyuncu yerine İzet alımdı demişsin önce hatırlatayım İzet yeni stoper alınmasına engel değil daha çocuğun lisansı bile yok bir ve iki dönem önce alınıpta gönderemediğimiz Dany Ambrabat Riera ve Chedjou yüzünden alamıyoruz stoperi bu transferleri de ben yaptırmadım hadi arada yanlış olur da hepsi mi çöp olur kardeşim

10-Veysel alındı bilin stoper özellikli Salih öyle hatta Balta bile stoperde soldan iyi Semih ve Zan var yeni yetenek Emre var Tarık sağ bek ve sol bek oynar alındı deniliyor yerli solbek Erdin büyük ihtimal gelecek deniliyor Ömer Toprak Serdar Taşçı gelmiyor Koray Gunter e resmi teklif yapılmış Serdqr Aziz gelmedi ki hiç istemedim ne yapalıö Toramanı mı alalım? Yoksa yabancıları göndermeden bir defans daha mı! Zaten takımda işe yaramayan iki yabancı defansın var bir de devşirme sol bekin sağ açıkta orta yapacak adamın yoksa İzet in gelmesi hele de yerli statüsünde oynayacak olması gayet mantıklı bşraz sabır eleştirmek kolay ama gerçekleştirmek çok zordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt