Sezai Karayel
Kırmızı Üye
- 27 Temmuz 2011
- 2.461
- 0
- 996
Transfer görüşmelerini takip ediyorum. Stoperle ilgili bu akşam bir açıklama gelebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
The Dream Team is back...:cool:
Transfer açıklanması için yabancı kontejyanını eksiltmemiz gerekiyor mu ? Yoksa çok büyük sorun var demektir...
Eksiltmeye gerek yok. Aynı İzzet transferi gibi. Yani Alex ile sözleşme imzalayabiliriz sorun yok. Ama lisans çıkartmak için eldeki yabancılardan birini göndermek lazım.
Alex neden sözleşme imzalamıyor? Galiba bugünkü Hürriyet gazetesindeki haber doğru.
Arkadaşlar şike soruşturması ile ilgili küçük bir bilgi. UEFA, Yargıtay kararını istedi.
nerden duydun abi ?
Kaynağım, forum yönetimi tarafından biliniyor kardeşim.
UEFA aslında Türkiye'deki yargı sürecini bekliyordu. Tamam Yargıtay süreci geçti ama bu işin daha Anayasa mahkemesi süreci ( Bireysel başvuru ) var.
Ayrıca şunu da belirteyim. Başbakan'ın, Brüksel'e giderken havaalanında yaptığı konuşma önemliydi. Başbakan aynen şu mesajı verdi. '' Kardeşim ben size başından beri elimden gelen yardımı yaptım ama şu dakikadan itibaren yapacak bir şey kalmadı artık. ''
Son olarak şunu belirteyim. Mahmut Uslu, Başbakan ile görüştü ama olumlu bir sonuç alamadı.