Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JKpgT9u.jpg

Transfer görüşmelerini takip ediyorum. Stoperle ilgili bu akşam bir açıklama gelebilir.

Transfer açıklanması için yabancı kontejyanını eksiltmemiz gerekiyor mu ? Yoksa çok büyük sorun var demektir...

Günün gelişmeleri

6YqQ2nD.jpg

Aldığım bir duyum üzerine Avrupa'da ki büyük bir klübün yönetim kurulu üyesiyle konuştum. Galatasaray bizim stoperimizle (ismini açıklamamamı rica etti) yakından ilgileniyor bizde beklemedeyiz dedi.

dZldrBd.jpg

Yoğun şekilde ilgilendiğimiz stoperin dedesiyle konuştum. Oğlum size bilgi veremem kusura bakmayın bana böyle tembih ettiler, bende her gün görüşmüyorum torunumla dedi. Ses tonundan transerle ilgili olumlu bir gelişme var gibi hissettim.

EcvOHpC.jpg

Arjantinde transfer piyasasını iyi takip eden bir abimi aradım. İlgilendiğimiz stoperi söyledim. Opaaaaaaaa dedi şaşkın bir ses tonuyla. Dün gece aldım duyumu size daha ulaşmaması normal dedim. Şaşırdım büyük isim, transfer olursa çok şey değişir Galatasaray defansında dedi.

KaIYzpG.jpg

Az önce ilgilendiğimz stoperin kuzeniyle konuştum. Ağlamaklı oldum kusura bakmayın ama emin olun ağbeyimin böyle teklifler almasına sevindiğim için duygulandım. Çok iyi biri, tek üzüleceğim şey olabilir oda bizden biraz uzağa gidecek olması dedi.

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_

Günaydın, gündem yoğun bugün
smile.png
Telles de KAP gelir, yerli de gelişme olabilir, işin en ilginç tarafı ujfaluji italya ya gitmiş !

insallah dogrudur...

Transfer açıklanması için yabancı kontejyanını eksiltmemiz gerekiyor mu ? Yoksa çok büyük sorun var demektir...

Eksiltmeye gerek yok. Aynı İzzet transferi gibi. Yani Alex ile sözleşme imzalayabiliriz sorun yok. Ama lisans çıkartmak için eldeki yabancılardan birini göndermek lazım.

Alex neden sözleşme imzalamıyor? Galiba bugünkü Hürriyet gazetesindeki haber doğru.

Hurriyet'in internet sitesi "kriz cozuldu" yaziyor, imza bugun atilacakmis. Bekliyoruz...

Yahu nerde bu Alex Telles? Bekleye bekleye bi hal olduk ya.

Hayret birsey ya. Kamp nasilsa bitti, 1-2 gün sallasak da olur moduna mi girdiler anlamadim gitti.

Dün 90 dakika macini izledim, hayran kaldim, böyle terslik cikmasa sasardim zaten.

Telaşa gerek yok. Yabancı gönderilmesi bekleniyor. Sonra Telles imzalar. Ujfa İtalyada diyorlar. Tahimnen ya Astori,ya Ranocchia. yada tellesde bizim bilmediğimiz bir sorun varsa Lulic veya Pereirada olabilir.

bursa çok saçma kadro kurdu yeni yönetim ve daum bizim mahalle takımını yönetemez

batalla olayını saymıyorum bile

Beyler ne bu umutsuzluk takımımız şuan gayet iyi durumda Brumanın sakatlığı dışında. Mancini diğer takımdan kalan artıkları temizlemeye çalışıyor yönetimimiz de öyle ve bu o kadar kolay bir iş değil.Özellikle şu girdiğimiz transferin son düzlüğünde gidenlerin ve gelenlerin hızlanacağını düşünüyorum benim için şuan Alex Telles açıklansın içim rahatlayacak arkama yaslanıp maçları izleyeceğim

nerden duydun abi ?

Kaynağım, forum yönetimi tarafından biliniyor kardeşim.

UEFA aslında Türkiye'deki yargı sürecini bekliyordu. Tamam Yargıtay süreci geçti ama bu işin daha Anayasa mahkemesi süreci ( Bireysel başvuru ) var.

Ayrıca şunu da belirteyim. Başbakan'ın, Brüksel'e giderken havaalanında yaptığı konuşma önemliydi. Başbakan aynen şu mesajı verdi. '' Kardeşim ben size başından beri elimden gelen yardımı yaptım ama şu dakikadan itibaren yapacak bir şey kalmadı artık. ''

Son olarak şunu belirteyim. Mahmut Uslu, Başbakan ile görüştü ama olumlu bir sonuç alamadı.

Kaynağım, forum yönetimi tarafından biliniyor kardeşim.

UEFA aslında Türkiye'deki yargı sürecini bekliyordu. Tamam Yargıtay süreci geçti ama bu işin daha Anayasa mahkemesi süreci ( Bireysel başvuru ) var.

Ayrıca şunu da belirteyim. Başbakan'ın, Brüksel'e giderken havaalanında yaptığı konuşma önemliydi. Başbakan aynen şu mesajı verdi. '' Kardeşim ben size başından beri elimden gelen yardımı yaptım ama şu dakikadan itibaren yapacak bir şey kalmadı artık. ''

Son olarak şunu belirteyim. Mahmut Uslu, Başbakan ile görüştü ama olumlu bir sonuç alamadı.

Inanmadigim icin degil, abi. Kaynagin varsa, inaniyorum, tek bilmek istedim gercek mi dye, cünkü evetse iyi olur^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt