Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• 255oyz4.gif
    255oyz4.gif
    6,9 KB · Görüntüleme: 68
siyasetin spora karışması aslında çok seksi.uefanın yapacaklarını,siona bile acımayan fifayı düşününce.bırakın günlük sevinçlerini.siyaset spora karıştıkça daha çekici bi hal oluyo.

Tv8'deki Roma-Juventus maçı canlı olmamasına rağmen canlı anlatılıyor olabilir. Spiker (Fikret Engin) daha az evvel Espanyol-Real maçını anlatıyordu. Aynı saatlerde Roma-Juventus maçı vardı

Eğitim şart.

Bu dogru mu? TRT Spor da simdi söylediler. Brumanin sözlesmesinin dondurulmasi icin TFF onayi lazim mis? Bu serefsizler hayatta izin vermez buna.

Olm ben mi çok içtim yoksa gerçekten bu saatte gerçekten Bağdat caddesinde kuşlar mı var. Baykuş olsa anlarım e bunlar boz baykuşlarda değil. Anası babası yok mu bunların ya.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Ahmet abi dediğin çok doğru. Madem konu açıldı, bir kaç bilgi vereyim bu konuda.

1- Mahmut Uslu'nun dedikleri doğru değil. Hadi doğru olduğunu farz edelim. O zaman havaalanına toplanan Fener taraftarı niye '' Hükümet istifa, hırsız Tayyip. '' diye bağırsın? Eğer umutları olsaydı ne stat'da ne de hava alanında bir kişiyi bile böyle bağırtmazdılar ,organize olurlardı. Ayrıca bu açıklama doğru ise Ergenekon ve Balyoz davaları da yeniden yargılamaya girer ki bu Akp'nin işine gelmez.

2- 3 senedir Başbakan bunlara destek veriyor. Ama destek de bir yere kadar. İp bir yerde kopacaktı. İp koptu çünkü; Başbakan, Aziz'i çağırıyor gelsin konuşalım diye. Aziz, Mahmut'u gönderiyor. Hatta bir iddiaya göre Aziz, Başbakan için '' Buyursun Fb kulüp binasına, çayımızı içsin. '' demiş. Ayrıca bunun Avrupa ve dünya ayağı da var.Oraların yaptırımlarıyla karşı karşıya olmak da var. Çıktığın zaman oraların karşısına One Minute deme hakkı onlara geçer bu sefer. Bu işler nutuk atmaya benzemez.

3- Gündüz saatlerinde '' UEFA, Yargıtay'ın kararını istedi. '' Bundan sonraki aşamada raportör bu kararın her bir maddesini alıp kendi raporuna ekleyecek ve nakış gibi işleyecek. Ardından bu raporu UEFA Disiplin Kuruluna sunacak.

4- Rahat bir şekilde bekleyelim. Süreç aynı kıvamda işliyor. Bunların fişi çekildi ama ağlayanı yok.

Burası müthiş bunuda yapsa yapsa Aziz yapardı zaten , ama belki dünyadaki en yapılmayacak kişiye yapmış :omg::hang::cigara:

Üstad 3. madde ile ilgili birde şu deniyordu , UEFA 'nın müfettişleri zaten buradalar ve süreci izliyorlar ,,

eğer bu doğru ise yazdığınız 3. maddenin süreci daha kısalabilir ,,

birde yanlışsa düzeltin UEFA rapörtörü anladığım kadarıyla savcı konumunda yani sunacağı raporu ile feneve şu şu cezaları talep ediyorum diyebilir disiplin kuruluna ,,

bir noktada geçen seneki Londra kararlarından sonra rapörtörün raporuyla beraber UEFA disiplin komitesi kendisi direkt olarak ben adı geçen takımlara şu şu cezaları verdim diyebilir .

Sizin zaman konusundaki kişisel tahmininiz nedir bu sene bitmeden adı geçen takımların ipi çekilirmi , birde benim en çok merak ettiğim kargaspora ne gelecek malum onlarında şikesi tescillendi birde eskişehir yönetim düzeyinde olmadığı için ceza almazlar deniyordu ama ?

Bu dogru mu? TRT Spor da simdi söylediler. Brumanin sözlesmesinin dondurulmasi icin TFF onayi lazim mis? Bu serefsizler hayatta izin vermez buna.

Benim bildiğim kulüp ve oyuncusu anlaştıktan sonra lisansı dondurabilirsin. Tff bu aşamada bir şey yapamaz, karışamaz. Ha eğer gece yarısı operasyonu (58 . maddeyi değiştirme gibi ) ile bir madde ekledilerse bilemem.

Dogru galiba, Besiktas icin calisiyoruz demek istiyor Mete Duren, ve Fenerbahce icin.

Galatasaray in isi olunca biz yardim etmeyiz diyor.

Gece gece aklıma geldi, sanmıyorum ama eğer yabancı sınırı kalksa nasıl kadrolar kurardınız ?

11 değil 23 kişilik kadro ve makul şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt