Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
İtalya ve brezilyadan adam almak zor iş çünkü bonservisleri parca parca almak içinde.hepsini toplaman lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca salihi sag bek oynatmıcak mecbur kalmadıkca ahanda buraya yazıyorum stoper ve ön liberoda degerlendiricek
İtalya ve Brezilya'da ilgilenilen adaylar var. Adını yazamadığım ( Rhodolfo mu ne ) sadece medyaya yem olarak servis edildi. İtalya'da ise Astori gündemdeydi ama olmayacak gibi duruyor. Şu an İtalya'da 2, Brezilya'da 2 aday var. Özellikle Brezilya'lı aday üzerinde duruluyor ama o ismi almak zor. ( Alex transferi için bile bizi nasıl zorladılar. ) Büyük ihtimal stoperimiz İtalya'dan gelecek. Önümüzdeki hafta stoper transferi ile ilgili hareketli günler geçirebiliriz.
Ceyhun ?
şu Riera nın taktik ve ayak hakimiyetini bana anlatır mısnız ? ya ben izliyorum sizin anlattığını gibi iyi oynayan bir adam göremiyorum
mesela leş denilen Hajrovic bile 2 maçında 3 tane pası hala aklımda
Aydın ceyhun yiğit eray aykut sabri şunları bi yollasınlar Allah aşkına bi yere...
Gidiciler konusunda peki gelişme varmı?
Aydın ceyhun yiğit eray aykut sabri şunları bi yollasınlar Allah aşkına bi yere...
Yav hiçbir numarası yok anca Tokat, Balıkesir gibi takımlara horozlanıyor, birazcık iyi rakip buldu mu sinirleniyor zaten, ona buna tekme atıyor. Ne hücum da bir katkısı var ne savunma da. Sabri'nin isabetli orta sayısı bundan fazladır.
Aykut: Cöp+
Salih: Cöp
Zan: Cöp
Balta: Cöp+
Umut: Cöp
Amrabat: Cöp+
Tabi Umut icin erken konusmamak gerekir ama gecmisi umut verici degil acikcasi. PTT de izlemem genelde. Hayirlisi.
ama insanlar bir yazıyor sanırsın lord, balıkesir maçında 2 kırmızı yemesi lazımdı nasıl zeki bir futbolcu ise
Emre Utkucan, scout ekibinde bulunuyor.
Manchini scout ekibinden rapor istiyor. Raporu inceliyor, hatta alınan bir kaç oyuncuyu canlı izliyor stad'ta. Bazılarını videodan izliyor.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Şu an yapılan transferlerin hepsi scout önerisi. Bu ekibi kuran Kişi de Fatih Terim.
ama insanlar bir yazıyor sanırsın lord, balıkesir maçında 2 kırmızı yemesi lazımdı nasıl zeki bir futbolcu ise
Sezon sonu inşallah bunu da göreceksin.
Tellesi bu Mu onerdi simdi manciniye?