Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drenthe gelcekmis telles olmasaydı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O degilde trabzon taraftarina aciyorum ;d en cok onlara transfer lazim ama daha adam gibi transfer yapamadilar. Forumlari cok komik, taraftarlari resmen cildiriyor ;d

"Adammisin lan serefsiz transfer yapcana bosbakani karsilamaya gidiyon seni oraya getireninde seninde külek kafali."

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Trabzonlular bosuna aglamasin. Hakediyorlar.

Trabzon AKP´nin en büyük güvencesi, kalesi resmen. Ezip geciyorlar her secimde.

Sonra adalet adalet diye zirliyorlar. Sen zaten adamlarin kalesisin, rahatlar. Neden Fenerbahce´yi üzsünler ki? Akil var mantik var. Sen zaten garantisin, neden "Fenerbahceli" oylari riske etsinler?

Adam gibi tepki verdigin mi var? Basbakan Trabzon´a geliyor, kosuyorsun, Hüloog diye cosuyorsun.

Seni niye taksinlar ya?

Başbakan Aziz Yıldırım'a tekrar yargılanma sözü veriyor. Trabzonlularda başbakanı kefen ile karşılıyor :D Sonra da nerde adalet.

Milan belki C.Zapata'yı satar mı? İnter'de kiralık oynayan Rolando olabilir mi?

Brezilya'dan Dede (imkansız) Gil ve Rhodolfo olabilir mi?

Milan belki C.Zapata'yı satar mı? İnter'de kiralık oynayan Rolando olabilir mi?

Brezilya'dan Dede (imkansız) Gil ve Rhodolfo olabilir mi?

Alinirsa Rhodolfo alinir. Baska alternatif yoktur diye düsünüyorum.

Zaten sadece o konusuluyor hep. Stoper konusunda farkli beklentilerim yok.

Gelirse Rhodolfo gelir. Birsey diyemem, ama Gino Karagözoglu "Kefilim" diyor.

Telles ve Rhodolfo´yu yönetime öneren kisiymis zaten

Trabzonlular bosuna aglamasin. Hakediyorlar.

Trabzon AKP´nin en büyük güvencesi, kalesi resmen. Ezip geciyorlar her secimde.

Sonra adalet adalet diye zirliyorlar. Sen zaten adamlarin kalesisin, rahatlar. Neden Fenerbahce´yi üzsünler ki? Akil var mantik var. Sen zaten garantisin, neden "Fenerbahceli" oylari riske etsinler?

Adam gibi tepki verdigin mi var? Basbakan Trabzon´a geliyor, kosuyorsun, Hüloog diye cosuyorsun.

Seni niye taksinlar ya?

aynen öyle renkdaş. aylardır bunu anlatmaya çalışıyorum ama artık vazgeçtim. trabzonda mevcut durumunu hakediyor kimse kusura bakmasın. sen misin bu adamın her hatasını bindirilmiş kıtalar gibi savunan, kefen giyip karşılamaya giden?? heh işte al sana kupa, al sana şampiyonluk :2aloh1: müstehak bunlara da. FB şikeden küme düşmeli, kupa ve şampiyonluk elinden alınmalı ama artık kimseye verilmemeli. 2010-2011 sezonu bence hiç oynanmamış kabul edilmeli. bir G.Saraylı olarak bu da benim işime gelir vallahi. ne halleri varsa görsünler ondan sonra da... :asd:

Rhodolfo, Astori, Burdisso.. stopere bu üçlüden biri gelecek herhalde.

Keşke Agger olsaydı ama gündemde yok sanırım.

Astori'yi beğenmedim Juve karşısında oldukça vasattı, Burdisso yaşlandı ve begenmezdim zamanında da Rholdolfo gelsin

Senin ben Dany gibi. Ulan Real Madrid´den mi teklif bekliyorsun kabiliyetsiz?

Zaten kilim Terim´e bu aralar, bide Dany, Amrabat, Yigit, Sercan´i düsününce iyice sinirleniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt