Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miranda'yı Sochaux'daki halini bilirim Fransa ligi özetlerinde iğrençti hala da kötü bence adı var Miranda'nın...

Dante de vasattır bence...

Ikisinin şansı : işleyen takımda oynuyorlar. Ondan pek göze batmiyorlar. Aynısı Chedjou icin Lille de geçerliydi. Geçenlerde Salzburg karşısında gördük Danteyi önündekiler değişti mi.

Tapatalk

Sol beke solak bir 4 ayaklı bağlasak sevineceğimiz bir dönemde güç kaybedeceğiz diyenler var. Hobi olarak da izlemeyin kardeşim siz futbolu.

@Cannoruc: Eskişehirspor yönetimi Galatasarayla, Veysel ve Tarık için büyük ölçüde anlaştı.

geçen sene danteyle,boatengin önünde javi m.-schweinsteiger ikilisi oynuyorlardı.

bu sene 4-1-4-1 oynuyolar genellikle danteyle,boatengin önünde lahm tek ön libero oynuyor.

Öldürücü driplingleri ve şutları olan Sabri varken, salih,veysel,tarık neden alınıyor/alınmak isteniyor, bende bunu anlamıyor..

:m26:

saygım var diyorsunda ben attığın mesajlarından pek göremiyorum bunu.

Rieradan bahsediyorum.

Senin once yalamali emmeli gommeli mesajlar atmaman gerekiyor! Gorusune saygim var! Senin uslubuna saygim yok! Ayni sekilde cevap veririm bende!

Riera solbek mi? Teknigi ile oyunu rahatlatmaktan baska ne yapmis? Ne zaman kademe yapabilmis? Ne zaman solbekten adam akilli bindirme yapip orta yapmis? Sadece teknigi sayesinde oyunu rahatlatiyor hepsi bu. Ayrica Riera 500 bin euro degil! Sol bek olmadigi halde..

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs39 Min.

BİLGİ | Yönetim Riera'nın sezon sonuna kadar alacağı parayı verip sözleşmeyi fesih edecekmiş.Cuma günü gelişme olabilir.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs11 Min.

Riera'nın disiplinsiz davranışları Amrabat'ın inadı yüzünden bu formül bulunmuş.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs7 Min.

Amrabat'a teklif çok ama kalmak istiyor inatla.Umarım orta yol bulunur yollanır.

Ne yüzsüz cikti bu Amrabat ya :)

Tarik ve veyseli alirsak gercekten cok iyi is yapmis oluruz

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Nike, turkcell, ulker, garanti bankasi,coca cola, arko, surat kargo , thy , , Sarar, teknosa ve opet futbol federasyonunun sponsorlari ve resmi tedarikcileri .lig tv ise yayinci kurulus .federasyona akan para musluklari kesilirse gerekli cezalar daha cabuk verilecek ve adalet ayrimcilik daha cabuk sona erecektir. Bu yuzden bu kurumlari boykot etmeye kac renktasim evet der. Yürüyüşlerden , twitterda tt olmaktan daha buyuk ses getirecek bu organizasyona destek olacak taraftar grubumuz olusumumuz yok mudur ? Tek basimiza ses getirmez ama toplu olursa bu kirli duzene en buyuk darbe vurulur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bildiğin hadi israil'i protesto ediyoruz olayıyla aynı mentalite. Bunları yapana kaar tüm gücü federasyona verilse daha verimli olur.

Herkes rahat olsun. 2 gün önce söylemiştim. Dany, Riera ve Amrabat transfer dönemi bitmeden gönderilecek. İlk başta kasadan para çıkmadan nasıl gönderebiliriz diye çalışılıyor. Hiç bir şey olmasa zarar bile göze alınıp gönderilecekler.

Acikcasi benim istedigim stoper öyle teknik meknik olmasina gerek yok.

Aurelien Chedjou bi stopere göre baya teknik ona bakarsaniz. Hatta Dany Noenkeu´da topu baya iyi kullaniyor.

Ama oyun kurma özelligi benim icin fazla önemli degildir.

Uzun boylu olsun, fizik gücü yüksek olsun, zeki ve sert olsun. Yani defans yönü saglam olsun. Haddini asirmasin. Teknik stoperlerde su haddini bilmemek cok büyük bi sorundur.

Bizim sorunlarimiz oyunu geriden kurmak degil.

1. Konsantre olamiyoruz.

Defansda cok gereksiz hatalar yapiyoruz, konsantre olmadiklari icin rakip adamlar defansin arkasina kaciyorlar ve Fernando Muslera´nin karsisinda bos kaliyorlar.

2. Sertlik seviyemiz baya düsük

Semih Kaya iyidir, candir. Ama sert bi oyuncu degildir. Yani yapisi öyle degil. Hamleleri tertemiz. Aslinda en dogrusu böyle. Ama futbol birazda piskolojik bi oyundur. Rakipe iki üc kere sert ve ayarsiz bi sekilde girisdiginde adam biraz korkmaya baslar. Her hamlen topa gidiyorsa adam korkmadan gelir. Tomas Ujfalusi bu konuda baya basariliydi. Bakti rakipin forveti felan cok olmaya basladi, gidip adama tekmeye salliyordu yada dirsegi suratina yapistiriyordu mac esnasinda.

3. Duran topda Didier Drogba, Felipe Melo ve Gökhan Zan haric basarili oyuncumuz yok. Hem önde hem arkada. Nerde durmayi felan demiyorum. Duran toplarda agresif olacaksin, rakipe nefes verecek alan birakmayacaksin, formasini cekeceksin. Bizde öyle birsey yok.

Mesela Martin Skrtel´i almayi basarsak tam aradigimiz stoper olur bence.

Amrabat icin Riera yollaniyor da, neden Amrabat kadroya alinmiyor?

Bence hepsini göndermek istiyoruz. Bruma´nin durumuna göre bi sürpriz daha olabilir belki

riera tekniği tartışılmıcak bir oyuncu ama ağır bi adam bence dribling yok sol bek oynucak durumda değil sol açık adam görevini yaptı.. işin ehli geldi alex telles çok konuşuyosunuz ama bu çocuk hepinize bu cümleleri yedircek hiç kimseden umutlu değilsiniz yok hajroviç şöyle salih dursun çöp en iyisi siz izlemeyin maç destek değil paso köstek oluyosunuz

Nike, turkcell, ulker, garanti bankasi,coca cola, arko, surat kargo , thy , , Sarar, teknosa ve opet futbol federasyonunun sponsorlari ve resmi tedarikcileri .lig tv ise yayinci kurulus .federasyona akan para musluklari kesilirse gerekli cezalar daha cabuk verilecek ve adalet ayrimcilik daha cabuk sona erecektir. Bu yuzden bu kurumlari boykot etmeye kac renktasim evet der. Yürüyüşlerden , twitterda tt olmaktan daha buyuk ses getirecek bu organizasyona destek olacak taraftar grubumuz olusumumuz yok mudur ? Tek basimiza ses getirmez ama toplu olursa bu kirli duzene en buyuk darbe vurulur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tur protestolar genelde ise yaramaz. Lig tv ve federasyona tepki verilebilir. Hukumetin uzerimize oynamayacagini bilsek aslinda yonetim bazinda cok agir tepkiler verebiliriz. Ama sagolsun bu hukumet kendine karsi geleni bitiyor. Buluyor bir yolunu ve bitiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt