Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chedjou kötü bi adam değil bence daha geleli 6 ay oldu tam randıman veremedi danyle bir tutmayın bence

Geldiğinde ben de aynı şeyi düşünüyordum ama iyiye gideceğine gerileme var performansında.

Bize nokta atışı bir yabancı stoper şart Chedjou'nun yerine.

Arkadaşlar bir bilgi daha paylaşayım. Transfer dönemi bitmeden takım içindeki bazı işe yaramaz yerliler ile yollar ayrılabilir. Yani yarısı sezon ortası, yarısı sezon sonu şeklinde.

Geldiğinde ben de aynı şeyi düşünüyordum ama iyiye gideceğine gerileme var performansında.

Bize nokta atışı bir yabancı stoper şart Chedjou'nun yerine.

yabancı çöplüğü olduk şahsen türk defans olsa daha mantıklı olurdu olmuyosa da rhodolfo iyi bence uzun boylu stoper her zaman iyidir

yabancı çöplüğü olduk şahsen türk defans olsa daha mantıklı olurdu olmuyosa da rhodolfo iyi bence uzun boylu stoper her zaman iyidir

Rhodolfo alınsa niye alındı demem Mancini izletmiştir ama sanki Avrupa tecrübesi olan, defansı organize edebilecek bir lider stoper daha iyi olur gibi...

Çok kritik bir bölge çünkü hem oynayacak hem de yanındakileri oynatacak Ujfa gibi bir adam lazım.

Chedjou bence çok çok kötü bir adam, Dany'nin hiç olmazsa hızı var, Dany kötü Chedjou çok kötü...

Bu yüzden Hector Moreno(sol ayaklı stoper-Espanyol), Rever, Rholdolfo gibi vasat(ortalama) adamlar bile Chedjou'dan en az 1 gömlek iyidir.

Rhodolfo alınsa niye alındı demem Mancini izletmiştir ama sanki Avrupa tecrübesi olan, defansı organize edebilecek bir lider stoper daha iyi olur gibi...

Çok kritik bir bölge çünkü hem oynayacak hem de yanındakileri oynatacak Ujfa gibi bir adam lazım.

evet ujfalusi çok aranıyo bencede ama ara transfer dönemi zor bi dönem defans takviyesi için

Arkadaşlar bir bilgi daha paylaşayım. Transfer dönemi bitmeden takım içindeki bazı işe yaramaz yerliler ile yollar ayrılabilir. Yani yarısı sezon ortası, yarısı sezon sonu şeklinde.

Belkide en önemli adım bu olacak bazen almak değil göndermekte stratejik önem arzedebilir .

Söylenenlere göre Baskan transfer dönemi baslamadan Ramirez ile anlasmis, bunu da Levent Tüzemen´e söylemis. O da kösesinde bunu belirtmis zaten. Sonra ne olduysa (nedenini cok merak ediyorum) Hajrovic´i almislar :)

Türk statüsünde oynayabileceğini düşündükleri için olabilir..

Amrabat, Manchini ile görüştü. Kendisi bir şans daha istiyor, bir buçuk senedir takıma katkı sağlayamadığının farkında. Son karar Hoca'nın. Ama Riera ve Dany'nin paraları verilip gönderilecek.

İtalya'dan aday Astori dışında kim ki? Burdisso gibi kart manyağı yaşı geçmiş adamı almazlar herhalde...

Burdisso tarzı yaşı geçmiş adamlarla görüşmüyoruz. Şöyle söyleyeyim. Ulfaluji gibi hırçın, oyun kurabilen, ayaklarına hakim bir stoper gelecek. Tabi Ulfaluji'nin biraz daha genç versiyonu olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt